tiistai 1. tammikuuta 2013

Last nails of the year 2012

Kaksilla eri kynsillä oli hyvä lopettaa tämä vuosi. Vuosi on tuonut mukanaan tunnemyrskyjä; niin surullisia kuin iloisiakin. Lapset ovat kovasti kasvaneet ja heidän kehittymistään on ollut ilo seurata. Samoin olen saanut vuoden aikana seurata myös omaa kehittymistäni tässä kynsihommassa blogini avulla.

Into ei ole missään nimessä vähentynyt; vaan täysin päinvastaiseen suuntaan menee tämä harrastus, eikä loppua näy :)Olen iloinen ja otettu siitä kuinka paljon positiivisia kommentteja olen tekemistäni kynsistä saanut.

Niin, ne viimeiset kynnet tämän vuoden osalta ovat tässä:

Siniset glitter geelikynnet tein neidille jolla oma kynnen pituus oli aika lyhyt, mutta sain taiteiltua niihin muoteilla pituudet. Väriksi hän oli jo aiemmin ilmoittanut haluavansa sähkönsinisen. Hauskaa, että vuoden sisällä tein kahdet siniset kynnet ja molemmat niistä vuoden viimeisellä viikolla :)




Toiset kynnet olivatkin sitten ihan omani. Tein aikaisemmin viikolla itselleni kahteen kynteen huollon, mutta sitten venähti taas muutama päivä etten kerennyt mitään muille tehdä. Nyt eilen sitten päätin tehdä loputkin kynnet. Muoto vaihtui manteleista tasaisiin kärkiin, koristeeksi hopeaa foliota sekä pienet timskut. Väriksi olin valinnut Mosaic:n fuchsian. Kivaa vaihtelua siis uudella muodolla ja vähän värikkäämmällä kärjellä.






Hovikuvaajana toimi 8v. tyttäreni....hienosti osasi zoomata ja saatiin molempien käsien kynnet kerralla kuvattua :)

Ihanaa ja Hyvää Uutta Vuotta 2013 blogini lukijoille!

Ei kommentteja: