tiistai 8. tammikuuta 2013

Bright pink with glitter shine

Huoltoa oli tänään vuorossa. Neitokaisen kynsistä kaksi oli napsahtanut siististi irti, joten huolto oli tarpeellinen.

Muutoin kynsien kasvuraja ei ollut vielä niin suurta, että kaikkii kynsiin olisi tarvinnut tehdä perusteellista huoltoa. Pikkurillit ja peukut olivat tällaiset. Muista viilasin vanhat geelit tasaisiksi ja niistä, jotka olivat hieman ilmaantuneet, otin pois ne huonot kohdat ja viilasin tasaisiksi.

Laitoin ensin prep:ä kun se oli kuivunut laitoin geelin ja omankynnen rajaan no lines- ainetta. Ja kun tuo oli kuivunut kerros vielä tuohon oman kynnen alueelle primer:a. Kun nämä kaikki olivat hetken kynnellä olleet, laitoin alusgeeliksi kwik soak - alusgeeliä. Tähän vielä päälle kynsipedin tasoittavaa elastics:a. 

Sitten värigeelinä samaa neon pinkkiä kuin aikaisemmin. Tämän päälle vielä sipsuttelin sudilla vaaleanpunaista glitteriä. Rakennegeeli ja top-geelit vaan päälle niin kynnet olivat valmiit! Hokasin vasta topgeeliä viimeiseen kynteen laittaessani, että nimettömistä unohdettiin kukat! Noh, uskoisin, että tuo glitter ei muuta kaveria tarvitse rinnalleen ;)



Argh, että meinasi tässä kolmen päivän aikana mennä hermot; yritin tehdä jo varpaankynsieni uudesta väristä postauksen niin pirun kone ei antanut ladata kuvia tietokoneeltani. Yritin kaikkeni, mutta aina sama homma. Olin jo laittamassa bloggeriin tästä kyselyä kunnes eksyin siellä kohtaan: ongelmatilanteet. Niin siellä kerrottiinkin, että joillakin käyttäjillä (joilla internet explorer) on havaittu ongelma juuri kuvien latauksessa, eli ei tule sitä tekstiä: valitse tiedosto. Siinä oli myös tieto, että yrittävät sitä ratkaista mutta sillä välin suosittelivat käyttämään firefox:a. No, sen sitten latasin ja jeeeeess, mä voin ladata kuvia :) Elämä siis hymyilee..ainakin jonkin aikaa!

Ei kommentteja: