lauantai 26. tammikuuta 2013

Weekend Nails

Eilen ja tänään olen tehtaillut kynsiä; niin toisten kuin omiani...jotka eivät vieläkään ole valmiit vaan ehkä vasta huomenna saan ne valmiiksi.

Mutta aloitetaan niistä kynsistä jotka sain valmiiksi: tässä ensin ystäväni kynnet jotka olivat ilman geelejä sellaisen kuukauden ajan, mutta nyt hän halusi geelit taas takaisin. Pituutta niissä ei juuri ollut, mutta eipä sitä haluttukaan. Laitoimme siis oman kynnen geelauksen värillisellä geelillä koko kynnelle. Värigeelinä oli uusi Mereneid:n Bordeaux-geeli jonka peittävyys oli hyvä jo ensimmäisellä kerroksella. Päälle rakennegeeli ja topgeeli.


Sitten tänään oli vuorossa kynsihuolto siskolleni. Viimeisestä huollosta oli kulunut jo 5 viikkoa ja aika huonossa kunnossa kynnet olivat :) Mutta ihmekös tuo tuossa ajassa ja varsinkin kun siskoni joutuu päivittäin käyttämään käsidesiä paljon. Kynnet olivat viimeksi turkoosit ja nyt värien päättäminen oli hankalaa, mutta lopulta tuli päätös että tuota oranssia mylar-paloja halutaan kynsiin...jotka olivat kuulemma jo pitkään siskoani kutsuneet :)

Viilauksen jälkeen tein muotilla muutamaan kynteen hieman lisäpituutta ja korjailin muotoa. Nuo mylar-palat eivät kyllä ole maailman helpoimmat laitettavat, mutta niitten kiinnittämisessä käytin alusgeeliä jolla sain palat sidottua kiinni kynteen ja sitten kovetus. Rakennegeeli vielä päälle viilaus ja topgeeli timantteineen niin kynnet olivat valmiit. Harmittavasti meikäläisen kuvaustaidot eivät päästäneet kynsiä nyt oikeuksiinsa, sillä kynnet kimaltelivat ihanasti valon loisteessa!



Entä minun omat kynnet...huoh, vielä kolme tekemättä, sitten saatte niistä nähdä kuvat.




Ei kommentteja: