sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Yellow Moon

Näistä seuraavista kynsistä tuli ihan mieleeni lapsuus, jolloin isosiskoni kanssa kävelimme usein talvella kirkkaassa pakkasillassa, ainoana valonlähteenä oli kuu. 

Kynnet olivat viidessä viikossa kasvaneet hurjastai ja vain yksi geeli osio oli sanonut itsensä irti, juuri päivää ennen huoltoa. Väriksi oli kynsien omistaja miettinyt joko keltaista, lohenpunaista tai oranssia....keltainen voitti :). Tämä keltainen on nded:n merkkiä ja sen peitettävyys on sitä luokkaa että vähintään kaksi kerrosta sitä täytyy laittaa.

Koristeeksi laitoimme ensin siveltimellä keltaista glitteriä ja sitten vielä kahdet timantit jokaiseen kynteen, peukaloihin tosin kolmet.




Ei näin kynsiharrastelijakaan välty omien kynsien katkeilusta; eilen olin purkamassa astianpesukonetta, niin peukalonkynteni osui johonkin ja kuulin vain napsauksen. Ei sattunut enkä mitään tuntenut ja sitten vaan katsoin ihmeissäni peukaloa, jossa oli vain juuressa enää vähän geeliä jäljellä. Oma kynsi ei onneksi katkennut, joten eilen sitten tehtailin siihen uuden jatkeen ja tein kynnestä samanlaisen kuin muista.Uskon, että peukaloni kynsi poksahti kun en ollut tarpeeksi laittanut massaa stressipisteelle. Nyt tilanne korjattu ja paremmalta näyttää!

Tulevalla viikolla pääsenkin tekemään ihka oikeat kisafinaalikynnet! Se, mikä kisa ja mikä finaali, siitä sitten myöhemmin postauksen merkeissä :) 

Ei kommentteja: