tiistai 8. tammikuuta 2013

Night Sky and Stars

Hyvää ja parempaa Uutta Vuotta 2013 kaikille ;)

Aloitetaans tämä vuosi öisellä taivaalla ja tähdillä. Nämä taivaan elementit pääsivät tällä kertaa mun varpaiden kynsiä koristamaan. Aloitin homman, sillä tässä todiste, että kyllä ne varpaankin kynnet kasvavat, alkoi kasvuraja jo hieman häiritsemään:

Homman aloitin ensin liottamalla noita vanhoja geelilakkoja pois. Niin kuin ennenkin, nytkin oli hermot mennä, mutta lähtihän ne lopulta! Sitten vain hieman buffausta ja siistimistä ja sen jälkeen primer.

Alusgeelin jälkeen levitin kaksi eri kerrosta tummansinistä geelilakkaa jossa oli ihan hitusen kimalletta mukana. Toisen kerroksen jälkeen tein Konad:n laatalla ja valkoisella leimauslakalla tähtikuvioinnin isoihin varpaisiin. Olisin halunnut tehdä ne hopealla lakalla mutta normi kynsilakalla ei tullut tarpeeksi näkyvää tähtikuviointia joten jouduin hieman säveltämään. Tuon valkoisen lakan kuivuttua töpsyttelin dotterilla hopeata glittergeeliä noihin tähtii että niissä olisi edes vähän kimallusta.

Sitten päälle vain toplakka ja kynnet olivat valmiit. Ei ole mulla ollutkaan moneen vuoteen näin tummia kynsiä varpaissa, mutta enköhän totu näihin aika nopeesti. Se on vaan niin, että mitä tummempaa lakkaa, sitä nopeammin tuo huolto täytyy tehdä kun kasvuraja on niin selkeä.


Ei kommentteja: