keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Colourful Nails for Cuba

Huoh, pääsisinpä minäkin etelän lämpöön, niin kuin rouva, joka tuli laitattamaan varpaankynnet. Hän ei halunnut mitään perinteistä valkoista ranskalaiskärkeä vaan siinä sai olla väriä.

Kärkeen laitoimme neon oranssia ja hexagon glittereillä vapaamuotoiset viivat jotka olivat väriltään vaaleanvihreitä. Ihanaa, että joku uskaltaa laittaa näin eri värejä omiin kynsiin...mä oisin hannannut jo alussa, mutta onneksi asiakas määrää ;)

Tässä varpaankynnet etelänlomaa varten:



Ja sitten omat kynnet...huoh, ovat oikein murheenkryynit! Aloin tekemään huoltoa muka valmis ajatus väristä ja koristelusta...oh yeah! Tällä hetkellä kynsissäni on kolmea eri väriä ja neljää eri koristelua...eli ei toiminut tuo suunnitelma. Tässä ensimmäiset versiot, jotka menevät vaihtoon värin ja koristelun puolesta, sillä väri ei miellyttänyt minua kun änkesin siihen folioa joka vein ns. terän tuosta väristä. Samoin tuon mustalla 3d-geelillä olevat kukat tuntuivat liian suurilta....nekin vaihtoon siis:)



Nämä kynnet ovat siis vain hetken tällaiset, ei toimi, niin ei toimi :)

2 kommenttia:

Katariina kirjoitti...

Mun silmääni kyllä iskee toi kultasen kärjen ja mustan kukkasen yhdistelmä :)

Red Angel kirjoitti...

Kiitos Katariina :) Ehkä se vaan ottaa hiukan aikaa että niihin tottuisi, mutta muutos jo käynnissä ja enköhän viikonloppuna pääse teillekin näyttämään tämän episodin tulokset ;)