lauantai 29. joulukuuta 2012

Red and Blue

Otsikon mukaisesti, tänään oli punaisten ja sinisten kynsien vuoro.

Aamulla varhain tuli luokseni rouva, jolta poistin geelijämät viilaten ja nyt kokeilemme hänelle lyhyempää mallia ja samalla vaihdoimme geelin geelilakkaukseen. Hän ihastui tuohon Sinan geelilakkaan, joka on helmiäishohtoinen, puolukanvärinen lakka. Alle primer ja basegeeli. Päälle kaksi kerrosta tuota värillistä lakkaa ja sitten päälle topgeeli. Yritin kovasti töpytellä noihin kärkiin geelilakkaa ettei vaan lähtisi lohkeamaan. Katsotaan miten käy.

Tässä geelilakkakynnet, kauniit ja tyylikkäät:





Sitten oli vuorossa geelikynsien huolto. Viimeksi nämä sormet saivat joulukoristelun, mistelinoksien muodossa. Nyt vaihdoimme radikaalisti väriä, ja voitte kuvitella etten meinannut tuolissani pysyä kun sain kuulla, että nyt halutaan sinistä väriä!! Jesh, vihdoinkin!

Näissä sinisissä kynsissä on ensin laitettu Mereneid:n kwik soak-alusgeeliä. Siihen päälle kerros Mosaic:n elastic-geeliä antamaan kynsipedille kauniin ja tasaisen sävyn. Sitten sinistä glitteriä sekoitettuna alusgeelin kanssa ja massa liukuvasti kynnelle. Päälle vielä pitkulaisia hileitä antamaan lisä bling-blingiä. Rakennegeelin päälle super gloss ja parit timskut nimettömiin sekä peukaloihin.

Ladies and gentlemans - joita ei varmaan täällä kovin montaa vieraile ;) - blogini ensimmäiset oikeasti siniset kynnet:




Jaahas, taidan lähteä vähän taas laittelemaan noita värigeelejä testiliuskoihin, jotta nuo värit olisivat myös itseni muistissa että mitä laatikosta löytyy :)

Ei kommentteja: