keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Snow white nails

Lunta tulvillaan, on raikas talvisää....

Nämä sanat ovat todellakin totta kun lunta vaan tulee lisää, nyt riittää kiitos ja katsotaan tilannetta ensi talvena uudelleen :)

Mutta juu, tässä lumituiskun aikana olen saanut tehtyä myös kynsiä. Tänään tein kynsihuollon neidolle,  joka viimeksi otti vaaleanpunaiset barbiekynnet. Tällä kertaa hän halusi vaalean ranskalaisen, hieman sellaisen utuisen ja pehmeän. Viidestä sormesta oli geelit lähteneet irti ja niihin oli tehtävä pidennykset geeleillä jotta saimme kaikista kynsistä samanpituiset.

Lyhensimme reilusti kynsiä, sillä neito lähtee matkalla ja seuraava huolto menee reilusti tammikuun puolelle. Pituuden rakennuksen jälkeen laitoin mosaic:n glare-valkoista geeliä kärkiin. Siihen päälle maitomaisen utuista Universal Nails:n geeliä jolla myös pääosin rakensin kynnen muodon. Lisäksi ranskalaisen reunaan hopeaglitterviivat.

Nimettömiin ja peukaloihin laitoimme lumihiutaletarrat. Ajastus oli ensin laittaa niihin kuivakukat, mutta esim. nimettömään se oli järin suuri ja kaikenlisäksi mä mokasin ja vedin glitterviivat jo tuohon nimettömään vaikka siihen ei sitä pitänyt laitttaa...joten päädyimme tarroihin :)


Ei kommentteja: