tiistai 25. joulukuuta 2012

The Christmas Day Nails

Ihana joulupäivä! Joulupäivä on ihana päivä, sillä silloin vieä ihastellaan joululahjoja, vietetään siskoni synttäreitä ja kaikin puolin fiilistellään. Tänä joulupäivänä sain tehdä myös kynsiä, oikein kahdelle siskolleni <3.

Tässä ensimmäiset kynnet, synttärikynnet pikkusiskolleni. Nämä geelikynnet ovat hänen ensimmäiset ever, mutta uskoisin etteivät jää viimeiseksi :) Hänellä lähtötilanne oli sellainen kynsissä, että muoteilla sain tehtyä pituudet, vapaata kynnen osaa oli juuri sen verran. Muotit istuivat kynteen hyvin ja pituuden tein Mosaic:n elastic:lla. Hän halusi simppelit ja aika naturellit ja sellaiset hänelle tehtiin. Valkoinen pitkulainen hile laitettiin kärkeen  antamaan bling-blingiä ja rakennusgeelit vain siihen päälle. Tässä kynnet:





Toiset kynnet tein toiselle pikkusiskolleni. Hänellä geelikynnet ovat olleet jo kauemmin mutta vanhat geelit olivat jo lähteneet irti ja ainoastaan parissa kynnessä oli jotain jäämiä. Pituuden rakensin näihinkin muoteilla ja Mosaic:n elastic:lla.  Siskoni puhui ensin jostain neutraalin värisestä mutta enköhän saanut pään kääntymään ja laitettiin lopulta turkoosia glitteriä :)

Timantit nimettömiin sekä peukaloihin ja niin olivat valmiit nämäkin kynnet! Tässä ensin näiden kynsien lähtötilanne:









Aivan ihanat kynnet tuli molemmille! Ihana oli tehdä kynsiä toisille...vielä kun saisi nämä omat kynsimet kuntoon, repsottavat todella paljon, oikein hävettää ;)


Ei kommentteja: