lauantai 13. lokakuuta 2012

Wear Pink Day

Tämä pukeudu pinkkiin päivä koskettaa minua erittäin henkilökohtaisesti. Rakas lähimmäiseni on kokenut rintasyövän ja täten minä haluan olla auttamassa rintasyövän tutkintaa omalla panostuksellani ja teoillani. Käykää naiset aina vuosittain tarkistuttamassa rintanne ammattilaisella, he voivat myös auttaa ja näyttää teille siellä kuinka voitte ne joka kuukausi itse tarkastaa! Mitä aikaisemmin rintasyöpä voidaan todeta, sitä paremmat mahdollisuudet se on aina hoitaa pois.
 
Näin päivän jäljessä päätin tehdä itselleni varpaankynsien huollon tuon eilisen teemapäivän mukaan. Eilen ei kuntoni siihen riittänyt kun flunssa vei edellisinä päivinä täysin minun voimani. Tänään on parempi päivä, joten eikun tarttumaan sähköviilan varteen...
 
Vanhat geelit olivatkin jo hurjasti kasvaneet. Viilasin kynnen sähköviilalla ja viimeistelin normiviilalla ja bufferilla. Tällä kertaa en laittanutkaan geelejä vaan tein uudet kynnet ihan geelilakalla. Ensin primer, sitten pohjageeli, värigeelilakkaa kaksi kerrosta, buffaus ja top coat. Pottuvarpaisiin valkoiset tarrat ja valmista tuli.
 
Aika kesäisen oloiset tuli, mutta pinkit, joita halusin. Tässä lopputulos:
 





Mun varpaita paleltaa aina tälleen kylmillä ilmoilla, joten laitoin jalkojen alle lämmikkeeksi työn alla olevaa neulosta jota teen takkatulen loimussa :)
 
Tänään sain tehdä myös kynsihuollon ystävälleni. Viimeksi laitoimme hänelle glitterkärjet marjapuuronvärisellä glitterillä. Tällä kertaa vaihdoimme muotoa tasakärkisestä ovaaliin muotoon. Toiveena kun on ministiletot, niin askel askeleelta mennään siihen suuntaan. Ystävälläni on nopea kynnenkasvu, sillä 3:ssa viikossa kynnet olivat kasvaneet ainakin 4 milliä, minulla kun tuossa ajassa tulee juuri ja juuri se 2 milliä :)
 
Värinä tällä kertaa oli kultainen glitter. Jätimme koristelut tähän glitteriin, jotta ystäväni voi halutessaan lakata kynnet kynsilakalla ennen seuraavaa huoltoa. Jos tähän olisi lisännyt vielä timskuja tai muita kohollaan olevia koristelua, olisi lakkaus aika vaikeaa. Tässä kynnet taas yhden mun tekeillä olevan neuloksen toimiessa kuvausreksvisiittana:





2 kommenttia:

tanza kirjoitti...

kaunis tatuointi jalassa ja hienot on kyllä kynnetki :)

Red Angel kirjoitti...

Kiitos Tanza :)