perjantai 5. lokakuuta 2012

French Manicure with acrylic

Huui, tänään oli SE päivä. Eli päivä, jolloin tein ihka ensimmäiset akryylit muille kuin itselleni. Noh, itselleni olen tehnyt sen jopa yhden kerran, joten harjoitusta ei kauheasti ollut alla.

Tarkoitus oli tehdä ranskalainen manikyyri akryylilllä, valkoinen kärkeen ja pink coveria kynsipetiin. Päälle kirkasta pinkkiä.

Ensin tein testin oikean käden pikkurilliin tyylillä, jossa laitoin ensin kynsipedin ja sitten vasta valkoisen kärjen. Pipariksi meni, ei toiminut tuo taktiikka.

Toinen taktiikka oli, että ensin taputtelin valkoisen kärjen ja sitten vasta tuon pink coverin sekä päälle kirkkaan pinkin akryylin. Tämä toimi paljon paremmin ja sillä tyylillä tein loput kynnet. Peukaloiden kynnet olivat tosi lyhet mutta niihin sain tehtyä akryylistä muotin avulla pidennykset. Onnistuivat ihan hyvin :)
Päälle vielä supergloss-päällysgeeli ja uuniin 2minuutiksi. Ei mitään ylimääräisiä härpäkkeitä tai dimangeja, mutta sen takia näistä tulikin tyylikkäät ja ajattomat.

Harjoittelua tämä akryylin työstäminen vaatii todella paljon. Mulle harmaita hiuksia tuo ainakin akryylin levittäminen reunoille; välillä sitä on siinä liian vähän tai liian kaukana, tai välillä siihen tulee sellainen hyppyri. Samoin tuon tarkan valkoisen rajan laittaminen oli haasteellista.

Tässä ne kuitenkin nyt ovat, toivottavasti pysyvät tällä henkilöllä geeliä paremmin.

Akryyliharjoitukset no. 1.






Ei kommentteja: