sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Fitness Girl´s Nails

Tänään aamupäivästä minulle oli tulossa neitonen joka halusi stilettokärjet, tietysti maustettuna bling-bling:llä...sehän minulle sopii paremmin kuin hyvin.

Neitokaisella oli suurin osa kynsistä ihan lyhyet, joten parhaimman tuloksen uskoin saavani suoraan stilettokynsitipeillä.

Huolellisen pohjustuksen jälkeen liimasin tipit paikoilleen. Lyhensimme niitä hieman leikkureilla, jotta esimerkiksi salitreenaaminen ei häiriintyisi. Tipin karhennuksen jälkeen alusgeeli, sitten vaaleanlilaa glitteriä liukuen, joka kyllä enemmän on vaaleaa kuin liilaa :). Sitten rakennegeeli ja timskut.

Timantit ovat multiglitter-timskuja, jotka kimaltelevat paremmin kuin normikirkkaat. Keskisormiin ja peukaloihin tulivat lisäksi vaaleanliilat swarowskit.

Fitness neitokainen sai upeat stilettoglitterkynnet joita kelpaa näytellä.
Neitokainen ei ole mikään hyvän päivän treenaaja, vaan ihan rautainen sellainen, sillä hänellä on taskussa Body Fitness Junior:n SM 2. tila!

Toivon siis Linnealle tsemppiä tuleviin treeneihin, neidillä on asenne kohdillaan!

 
 


Omien kynsien huolto pitäisi tehdä, mutta nyt tuli katkos inspiraatioon. Ehkä se toivon mukaan puhkeaa kukkaan huomenna sillä silloin ne pitäisi tehdä...:)

Nyt ihanaa sunnuntai-illan jatkoa kaikille, lämmitellään takkatulen ääressä ja vaikka neulotaan, se on terapeuttista puuhaa se. Käyhän katsomassa tuota ajankohtaista-sivua, tallentelen sinne myös näitä neulomuksia joitan olen näin pikkuhiljaa alkanut harjoittelemaan!


Ei kommentteja: