lauantai 20. lokakuuta 2012

Nail accesories at the fair

Olin eilen Helsingin Messukeskuksessa, I Love Me-messuilla. Ensimmäistä kertaa näillä messuilla olin tietoinen mihin suuntaan. Kartta oli tulostettu valmiiksi ja kaikkien kiinnostavien firmojen osoitteet merkattu ylös, joten eikun suunnistamaan. Messukeskus on minulle tuttu paikka, jo oman päiväduuninkin puolesta, joten hallien löytyminen ja siellä kiertely ei tuottanut minulle ongelmaa.

Ensimmäisenä tietysti minulla oli suuntana halli 2 ja 3 jossa olivat kauneuspuolen esittelijät ja  heidän tuotteensa. Mereneid:n osasto tuli ensimmäisenä siinä eteen. Hetken aikaa vain seisoin siinä ja huokasin, niiiiinn paljon tavaraa :)



Kun hetken hengittelin tämän kynsitaivaan edessä, kaivoin ostoslistan ja sainkin avukseni Tallinnan myymälässäkin minua auttaneen rouvan. Keräsimme tavarat pieneen koriin ja kassalle. Olin tulostanut valmiiksi 25% alennuskupongin ja se tuli kyllä tarpeeseen :) Taisin innostua hieman sillä tässä ostokset:




Kuvassa siis:

  • Gel Cleanser
  • Värigeelit: Lady ja Synergy (värimallit tulevat myöhemmin...)
  • kaksi eri tuoksuista kynsinauhaöljyä (nämä tulevat ystävälleni)
  • geelisivellin supreme koko 4
  • 5 kpl 80 grit puolikuu mustaa kynsiviilaa
  • 2 kpl valkoista bufferia
  • kaksi erikokoista karbiditerää sähköviilaan (sinistä, eli karheaa)
  • 500kpl tarramuotteja

Seuraavana siinä kulman takana olikin glitter/hile - taivas. Ihan uskomaton määrä kaikenväristä, -muotoista - näköistä hilettä ja glitteriä. Kuvassa vain pieni murunen heidän valikoimistaan:




Eihän siitä voinut lähteä ostamatta mitään. Glittereitä mulla on kotona niin paljon, että vain yksi normiglitter eksyi käteeni. Tässä tämän putiikin ostokset:



Eli kuvassa hopeaa foliota sekä kullattuja ohuita lehtiä. Samoin ostin yhden punaisen hileglitterin ja sitten ihan oudon muotoista fuksinpunaista glitteriä...niistä sitten myöhemmin.

Seuraavana vuorossa oli Cesar Shop. Olin hieman pettynyt heidän osastoonsa, sillä se oli todella pieni, sekava eikä sieltä meinnut löytää oikein mitään. Ostin sieltä kuitenkin kaksi oman kynnen viilaa eli tuota kanun keltaista sekä kaksi pulloa sitruunantuoksuista kynsinauhaöljyä:


Loput ostokset tein ständillä, josta en ole ennen koskaan kuullutkaan. Joku puolalainen firma, tässä ständistä kuvia. Värigeelejä oli metreittäin ja hinta vain 6€, mutta ostin VAIN yhden :) Heillä oli myös ihan mielettömästi kaikkea kynsitarviketta, eli tippejä, muotteja, uunia, kuppeja, kippoja viiloja...siis ihan kaikkea! Laadusta en osaa sanoa mitään, mutta hinnat olivat kohdillaan.


 

Tuossa alemmassa kuvassa tuo värigeeli, josta testaus myöhemmin. Kuvassa myös se ainut normiglitter (ruskeahko), kaksi purkkia erivärisiä pieniä dimangeja, punaista glitterhilettä sekä noita outoja punaisia kolmiomaisia kohoavia glittereitä....



Messuilta sain mitä tarvitsinkin ja halusin. Hulluus meinasi välillä iskeä kaiken tuon glitterin äärellä, mutta aika maltillisesti niitä kuitenkin ostelin. Nyt vaan testailemaan noita ihania värigeelejä mitkä ostin. Näitä messuja kiitos lisää !!

Ei kommentteja: