tiistai 23. lokakuuta 2012

Some other beauty things than nails

Tässä syksyn mittaan olen ollut muutamissa hoidoissa joihin ennen en ole ennen uskaltautunut. Nyt kun siskoni niistä minulle enemmän kertoi, ja hän myös tekisi hoidot minulle, niin suostuin :)



Hoidon paikkana on ollut Klinikka Asema40, joiden sivuille pääset tästä. Heiltä löytyy jos jonkinnäköistä hoitoa; mm. kaviotaatiohoitoa, face lift:ä, timanttihiontaa kasvoille, IRF Radiofrekvenssiä yms.

Minulle on tehty kaviotaatiohoito mun järkyttävän läskisille reisille ja vatsalle...ja wau mitä tuloksia! Eikä toimenpide ollut laisinkaan kivulias (mutta geeli oli kylmää hrrr...:)) vaan ihan miellyttävää. Toimenpiteen jälkeisenä päivänä nämä hoito-alueet ovat olleet hieman arat, mutta toisena päivänä ei mitään arkuutta. Vettä täytyy varsinkin tuon kaviotaation jälkeen juoda runsaasti n. 3ltr. Pelkästään reisistäni lähti yhdellä käsittelykerralla - 1.5 cm pois / reisi!

Samoin kasvoihini on tehty timanttihiontaa, joka poistaa epäpuhtaudet oikein kunnolla ja olipas siliät kasvot käsittelyn jälkeen. Seuraavana päivänä kun laitoin meikkivoidetta niin oikein ihmettelin miten meikkivoide tasoittuukin ihan erilailla iholle tuon jälkeen. Samoin kasvojen juonteetkin madaltuivat selvästi ja kasvot hehkuivat elinvoimaa.

Ei voi muuta kuin suositella kyseistä firmaa ja heidän palveluksiaan! Heillä on nyt käytössä uusi hoitomuoto Zerona joka poistaa tehokkaasti ja kivuttomasti rasvaa kylmälasertekniikan avulla. Tästä linkistä pääset tutustumaan myös tuohon hoitoon.

Parhaimmat tulokset toki saa, kun yhdistää näihin hoitojen ohella itselleen terveellisen proteeinipitoisen ruuan, liikunnan ja muutenkin terveet elämäntavat. Näiden yhdistelmällä ei voi epäonnistua!

ps. käy klikkaamassa heidän facebook- sivustoaan, heillä on mahtavia tarjouksia jotka kannattaa käyttää hyväkseen!




2 kommenttia:

Säde kirjoitti...

Oho! Jännä tommonen :o Varsinkin tuo kasvohoito kuulostaa ihanalta! Pitääpi katsella josko käväisisi joskus..

Red Angel kirjoitti...

Hei Säde,

Nuo hoidot ovat ehdottomasti kokeilemisen arvoisia, suosittelen :)