sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Totally changed nails...

Ohohh, täytyy ihan itsekin ihmetellä, että mikä muhun meni tai mikä minuun iski. Nyt nimittäin kynnet ovat lyhet ja vaaleat?!

Kävin lauantain Biltemassa ostamassa litran acetonia. Mieheni isä oli mukana ja hän katsoi ihmeissään mun ostosta ja tokaisi vaan että kylläpäs sä tarviit acetonia kun oikein litran ostit. En viitsinyt hänelle kertoa mihin tarkoitukseen sitä tarvitsen...olisi pistänyt mut hourulaan varmaan :)

Mutta siis, tuolla acetonilla yritin vimmalla saada noita akryylejä pois kynsistä. En tajua miten se voikin olla noin ytyä kamaa sillä ei meinannut sulaa, ei sitten millään. Kahtena eri päivänä sulattelin noita mömmöjä pois vuoroin toisesta kädestä. Viilasin välillä ja taas acetonifolion sisään muhimaan. Muistuttakaa mua sit joskus kun yritän laittaa taas itselleni akryylit, että kuinka vaikeaa ja kuinka kauan kesti niiden poisto :)

Nyt ovat kynnet hieman hellinä, vaikken paljoa viilannut tai niitä mekaanisesti rapsutellut. Aika hyvässä kunnossa nää kynnet siellä akryylinkin sisällä olivat. Nyt näiden uusien geelien alla kynnet saavat kasvaa rauhassa ja lupaan pitää näitä ainakin 3 viikkoa ilman huoltoa!

Tässä siis täysin natural kynsi...



ja tässä nyt kynnet uusilla ihanilla geeleillä, näistä tuli kyllä mun suosikit:




Eli näissä käytetty uusia Mosaic:n geelejä. Rakensin osaan kynsistä muoteilla ja geelillä vähän pituutta, mutta erittäin maltillisesti. Valkoisen kärjen päälle sitten milky pink geeliä jonka ansiosta näistä tuli tällaiset sumuiset. Pienet vaaleanpunaiset timskut nimettömiin sekä peukkoihin, that´s it.

Nyt näillä onkin helppo taas kirjoittaa ja neuloa, näin syksyisin tämäkin harrastus aina herää eloon :)

Seuraavaksi pitäisi tehdä varpaittenkynsiin huolto, mutta nyt ei vaan jaksa ja ensi viikolla olenkin kolme päivää pois kotoa koulutuksessa, joten menee varmaan ensin viikonloppuun toi proggis. Nyt pipiä lasta tsekkailemaan... se on moikka!

2 kommenttia:

leikkii lakkojen kanssa kirjoitti...

Löysin blogiisi ja päätin jäädä lukijaksi. :) Ihania kynsiä. :)

Red Angel kirjoitti...

Tervetuloa lukijakseni, leikkii lakkojen kanssa :) Ihanaa saada seuraa!