keskiviikko 15. elokuuta 2012

Wedding Nails




Hääkynnet…niitä tehtailin oikein kunnolla viime viikolla.

ps. klikkaamalla kuvia saat niitä suuremmaksi

 
Nämä kynnet olivatkin niistä kaikkein tärkeimmät; eli itse morsiamen kynnet! Pientä jännitystä oli ainakin minun kohdallani nähtävissä…taisin pälättää kuin papupata kaiken aikaa…..? Testikynsistä morsio oli valinnut sellaisen koristelun mikä miellytti silmää. Yhteen kynteen laitoin tipin, sillä siitä oli remontin yhteydessä katkennut oma kynsi. Muutoin ei tarvinnut tehdä pidennyksiä.
Näissä morsio-kynsissä on käytetty myös tuota Permit- helmiäisgeeliä Mimax:n valikoimista. Koristeeksi laitoimme hopeisia microhelmiä tuolleen kaulakorun tyylisesti ja siihen V:n keskelle helmi. Ihanat kynnet tulivat ja morsio oli tyytyväinen, niin minäkin!


 
Sain tehdä ekaa kertaa pikkuveljeni tyttöystävällekin kynnet tuleviin hääjuhliin. Puvusta ei ollut ihan tarkkaa tietoa, joten toiveena oli jotain vaaleaa ja helmiä sekä tietysti timskuja. Lopputulos miellytti toivottavasti myös ”asiakasta”, mä olin tietty ihan tohkeissani.

Näissä siis käytettiin  myös Mimax:sta ostettua Permit-helmiäisgeeliä normigeelien lisäksi. Koristeena kahta erikokoista helmeä sekä parit timantit. Pariin kynteen rakensin muotin avulla pidennyksen. Kauniit ja tyylikkäät…eikös J?




Sitten olikin pikkusiskoni kynsien vuoro. Tahdoin väkisin tehdä hänelle muoteilla nuo geelipidennykset…ja kuka onkaan sopivampi uhri tuohon kuin oma pikkusysteri J Aikaa meni, mutta onneksi seurana oli siskoa ja veljeä niin ettei ajankulua huomannut lainkaan, tai siis mä en huomannut.

Sisko halusi turkosia ja sitä hän sai, sillä juhliin laitettavassa mekossa oli myös turkoosia…Sekoitin tähän turkoosiin glitteriin myös vähän valkoista hileglitteriä, jotta siitä tulisi hieman ns. rakeisempi.

Tässä kynnet mekon kanssa yhtä aikaa:


Ja neljännet kynnet kuuluivat morsiamen äidille. Hänellä ei ollut aikaisemmin ollenkaan ollut geelikynsiä, joten hänelle tämä kokemus oli uusi. Kahteen kynteen laitoin tipin että saimme kynsien pituudet samanpituisiksi.

Hääkynsistä kun on kyse, niin tälläkin kertaa laitoin tuota suosittua helmiäisgeeliä ranskalaisella koristelulla. Lisäksi kynsiin tuli timantit puolikuun muotoon. Kauniit ja naiselliset kynnet aikuiselle naiselle. Nämäkin sopivat puvun kanssa täydellisesti!



Ei kommentteja: