tiistai 7. elokuuta 2012

The white lace with pearls


Hääkynnet; tämä oli missio viikonloppuna kun tein itselleni kynnet. Olen siis menossa hääjuhliin, en omiini, mutta veljeni <3

 Minulla tulee olemaan kermanvaalea pitsimekko päälläni ja siitä sain idean yrittää laittaa pitsiä / verkkoa kynsiin. Yritin viikonloppuna etsiä kuumeisesti pitsikangasta, mutta nykyään kangaskaupat ovat kiven takana enkä sellaista mistään löytänyt siihen hätään. Onneksi minulla oli tuota Mimax:sta ostettua valkoista pitsiverkkoa ja se sai tällä kertaa kelvata.

Pariin kynteen jouduin rakentamaan pituutta muoteilla, sillä kynnet napsahtivat viimeistään viilauksen yhteydessä. Käytin uusia, aivan mahtavia Cesarin perhonen-muottitarroja...joista aikaisemmassa postauksessa jo kerroin.

Randomina lähdin muutoin kynsiä koristelmaan, ideat omiin kynsiin olivat tosi hukassa J Tiesin, että pitsiä, helmiä, hieman kultaa ja helmiäisgeeliä niihin haluan, mutta miten ja kuinka, se oli täysin auki. Tällaiset niistä loppuen lopuksi tulivat, en tiedä olenko tyytyväinen vai enkö, mutta tässä ne ovat ja saavat luvan kelvata!

Käytin siis näissä normi alus- ja päällysgeelin lisäksi: Mimax:sta ostettua Permit- helmiäisgeeliä, kultaista glitterdust:a, valkoista pitsiverkkoa, puolikkaita helmiä.





Ei kommentteja: