keskiviikko 29. elokuuta 2012

Big and small purchases

Taas tuli hankittua tavaraa; vähän isompaa ja vähän pienempää. Isompi hankinta oli myös arvokas, jopa niin arvokas että pähkäilin sen hankinnan kanssa tovin, siis aika pitkään :)

Tämä hankinta on tässä:

Canon EOS 1100D BLACK + EF 18-55 IS - järjestelmäkamera. Tein tämän hankinnan Gigantista. Rakkaalla siskollani on tällainen kamera ja sillä kun otin kuvia vähän aikaa sitten, niin jösses miten hienoja niistä tuli! Toki meikäläiselle tuon kameran käytön opettelu ottanee aikaa, mutta eiköhän siskoni lupaudu pitämään mulle oppitunteja hyvän viinin kyydittämänä?!

Tässä siis vielä kamerasta kuva millainen se on:


Pienempiä hankintoja ovat nuo microhelmet, eli caviar helmet. Osan tilasin siis ebaystä ja ne tulivat nopeasti, Englannista.

Tässä nämä värit mitä tilasin. Täytynee hankkia joitain pikkurasioita,  joihin saisin helmiä laitettua,  ettei tarvitse noissa pusseissa niitä säilyttää. Tuo vaaleanpunainen ja lila ovat mattapintaisia mutta tuo kultainen kiiltää kauniisti.



Musta tulikin tänään ja yllätyin kun aukaisin paketin, sillä siellä olikin Cieté:n musta lakka sekä nuo mustat caviar helmet (luulin siis tilanneeni vain noita helmiä). Mustan helmen seassa oli pari turkoosia helmeä, aika kiva yhdistelmä:



Vaaleahelmiäinen on vielä saapumatta, mutta siitä sitten lisää kun se tulee. Yritän tässä lähipäivinä tehdä testin noista caviar kynsistä, katsotaan millaiset niistä tulee.

Ai niin, tilasinhan minä suomalaisesta verkkokaupasta myös geelejä ja tippejä. Tuon koulutuksen kun nyt kävin, niin tippien kanssa pitäisi enemmän harjoitella. Kertoohan sekin paljon, etten tippejä ole paljoa vuoden aikana käyttänyt, koska edelleen aloituspaketin tippejä on kasa jäljellä :) Nyt tilasin kirkkaita tippejä ja maitomaisen vaaleaa rakennusgeeliä, jota olen metsästänyt jo yli puoli vuotta. Vihdoin ja viimein sellaisen löysin ja nyt se on tulossa minulle...can´t wait!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Saisiko kysyä mistä olet nuo helmet hankkinut? Olen etsinyt pitkään mistä noita saisi ihan kunnon kokoisina paketteina mutta ebaystakaan ei tunnu löytyvän :/

-Tiina

Red Angel kirjoitti...

Hei Tiina

Nuo isot paketit ovat juuri ebaystä. Ne löytyvät sieltä parhaiten hakusanoilla: ciete pearl, caviar ciete pearls...Tulivat minulle Englannista tosi nopeasti!