lauantai 18. elokuuta 2012

The Golden Sparkle

Fontti vaihtuu näin lennossa, meni hermot kun ensin kirjoitin tekstin word:iin ja sitten kopioin sen tänne. Siinä välissä fontti ja kirjasinkoko vaihteli ja tuli erilaisia kirjasinkokoja. Täten päätin nyt ottaa tän bloggerin tarjoaman fontin käyttöön.

Tänään tein kollegalleni varpaankynsiin geelit ja sormenkynsiin geelilakkaukset. Kullansävyisillä tuotteilla oli tarkoitus tehdä molemmat, sillä pitäähän noiden kynsien sopia toisiinsa.

Sormenkynsien geelilakkaukseen tuli tuollaista glittergeelilakkaa, joka kimaltelee kultaa. Kahden kerroksen taktiikalla mentiin tälläkin kertaa. Peukaloihin laitoin ihan normi alus- ja rakennegeeliä, sillä ne ovat hieman uurteiset,  joten sain ne niillä kivasti tasoitettua.

Tässä kimaltelevat sormenkynnet:




Sormenkynsien jälkeen olikin varpaitten vuoro. Pohjustuksen jälkeen alusgeeli ja valkoinen ranskalainen. Tuohon ranskalaisen viereen tuli viiva kultaista glitterhilettä jonka olin sekoittanut pieneen määrään alusgeeliä.

Rakennegeelin jälkeen viimeistelygeeli,  jossa toimitta virkaa Cesarin SuperGloss upealla kiillolla. Timskut vielä isoihin varpaisiin kolmen rykelmään ja varpaat olivat valmiit!

Kauniit varpaat upeissa Guess:n varvassandaaleissa:



Täytyy vielä hehkuttaa kahden kovetusuunin tehoa...nämäkin kynnet valmistuivat ennätysajassa kun molemmat uunit olivat päällä eikä tarvinnut aina toisen käden / jalan valmistumista odotella,  vaan sai tehdä kynnet ihan "liukuhihna" - meiningillä :)

Tästä onkin mukava aloittaa lauantai-illan vietto. lllalla tai huomenna on vuorossa omien varpaankynsien huolto. Edellisestä laitosta on tainnut juuri kulua sen 2kk.

Ehkä seuraavassa postauksessani onkin parempia kuvia, sillä satsasin tänään uuteen kameraan, kalliiseen sellaiseen :)

Ei kommentteja: