sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Try to solve the problem...

Tänä viikonloppuna, kahtena iltana, lasten nukkumaanmenon jälkeen olen istahtanut sohvalle läppäri sylissä ja tuijotellut youtube-videoita. Minä, joka todella harvoin osaan missään youtube:ssa vierailla, selailin tutor-videoita miltei pari tuntia!

Aiheena oli akryylimassan käsittely ja sillä kynsien tekeminen. Törmäsin ongelmaan, jota en ole pystynyt käsittelemään geelin avulla ja tällöin ainoaksi vaihtoehdoksi tuli akryyli. Yrtin kyllä etsiä youtubesta ja googlesta tietoa voiko tuon jutun tehdä geelillä, niin en yhtäkään sellaista löytänyt.... Niin, eihän tuo akryyli tietenkään mikä "ainut" vaihtoehto ollut, sillä - luojan kiitos - on keksitty myös tippejä.

Mikä tällainen ongelma on miksi se on minulle nyt ajankohtainen, on se, että aion tehdä itselleni sellaiset kynnet tulevien syntymäpäiväjuhlieni kunniaksi! Akryylit eivät millään kerkiä kotiini ennen ensi viikonloppua, mutta tipit toivottavasti tulevat pian. Tippien laitto taasen tarkoittaa sitä, että joudun raastamaan kynsistä geelit kokonaan pois ja lyhentämään omaa kynttä. Mutta mitä sitä ei tekisi kun jotain tahtoo :)

Tämä "salaperäinen" kynsi paljastuu teille tulevalla viikolla, pysykää siis kuulolla!

Siihen saakka pitäkää huolta rakkaimmistanne ja kuunnelkaa tätä ihanaa biisiä, jota mä niin rakastan:

Emeli Sandé, My Kind of Love

Ei kommentteja: