keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Testing of acrylic

Eipä kestänyt viikkoakaan kun olen taas kynsieni kimpussa...minkäs sille mahtaa kun posti toi minulle paketin Englannista. Tämä paketti sisälti pienet purkit akryylijauheita ja nestettä. Tilasin testaukseen 7g purkit vaaleanpunaista peittävää jauhetta, kirkasta jauhetta, valkoista jauhetta sekä kahta eri värijauhetta. Mukaan tilasin myös siveltimen, sekä kipon johon tuota akryylinestettä laitan.

Testaus alkoi geelin poistolla. Nyt olikin minulla myös ihqu vaaleanpunainen imuri imuttamassa geelipölyt pois. En tiedä menikö sinne pussukkaan mitään, mutta hurisi se siinä niin kivasti, ettei sitä tohtinut sammuttaa :)

Geelin poiston jälkeen laitoin geelimuotin ja nappasin siveltimen käteeni. Primerin laiton jälkeen kastoin siveltimen nesteeseen ja sitten jauhepurkkiin.  Youtube tutor-videoiden mukaan yritin toimia, mutta en tiedä teinkö nyt ihan oikein. Akryylin väliin työnsin vielä mustaa pitsiä jota kävin tänään ostamassa kangaskaupasta. Päälle vielä topgeeli ja timskut. Muoto meni vähän kiemuraksi, mutta ekaksi kokeiluksi hauska :) Pääsin samalla myös käyttämään pinssauspihtejä.

Sen tiedän, että nyt on siveltimien hankkimisvuoro, sillä tuo tilaamani sivellinen oli ihan liian iso tarkempaan tekemiseen.

Tässä vielä kuvia ostoksista ja yhdessä näkyy tuo testíkynsi.





Ei kommentteja: