lauantai 5. marraskuuta 2011

Bling-Bling and cappucino !

     
Tänään olikin omien kynsien huolto. Tuli tarpeeseen, sillä eilen illalla töissä ollessani sain jotenkin rikottua vasemman käden nimettömän sormen kynnen. Se oli suoraan siis naps, ja aika lyhyeksi meni. Hyvin nukutun yön jälkeen keitin itselleni cappucinot ja istahdin verstaaseeni. Tässä kuva kynsistä ennen minkäänlaista toimenpidettä (4vk:n huoltovälillä) ja siinä on myös kuva tuosta rikkoontuneesta kynnestä.
Ennen huoltoa & katkennut kynsi

          
Kaikki alkoi hyvin ja olin onnessani että pääsen taas tekemään kynsiterapiaa itselleni; musiikki soi, nautiskelin välillä cappucinosta…kunnes sähkökynsiviilani sanoi sopimuksen irti! Perhana, vasemman käden kynnet olivat suhkot viilattu siihen kuntoon että voin ne viimeistellä tavallisella viilalla, mutta mitään en ollut kerennyt tehdä oikean käden sormenkynsille!
Purin kojeen niin atomeiksi kuin pystyin mutta ei, ei pihahdustakaan (ja juu, tarkistin että töpseli oli pistorasiassaJ). No, ei auttanut muu kuin laittaa tavallinen viila laulamaan vähän kovemmin ja kyllähän ne vanhat geelitkin sillä lähtee, aikaa vaan menee enemmän. Tässä kuva kynsistä viilauksen jälkeen.
        
Viilauksen jälkeen & muovitippi nimettömässä

Rikkoontuneeseen kynteen (nimetön kynsi yllä olevassa kuvassa)jouduin sit laittamaan muovitipin, sillä kynsi oli niin lyhyt etten olisi saanut sitä geelillä nätisti tehtyä. Täten voin kaikille muovitippejä pelkääville kertoa että aivan mahtava apuväline kynsien kasvatukseen on tuo muovitippi kun sen oikein tekee ja katsokaa kuvasta miten siistin näköisen siitä saa kun viilaa rajat pois!
Pohjageelin jälkeen aloin työskennellä ranskalaisen geelin kanssa. Tein pohjalle ensin valkoisella geelillä ranskalaisen. Kauniit niistä tulivat mutta itseni tuntien tiesin, että haluan bling-bling:ä niin jatkoin kynsien työstämistä. Tein päälle vielä hopealla glittergeelillä sellaisen liukuvan ranskalaisen joka nousi toisesta reunasta ylös.
Hieman menee tuo sommittelu sekaisin välillä omassa päässä kun luulee tekevänsä koristelua oikealle puolelle, niin kah, kun kääntää käden toiste päin, niin sehän on täysin väärin. Kynnet olivat käyneet uunissa, niin ei muuta kuin viila käteen ja ylimääräisiä pois niin paljon kuin vain kykenee ja sit glitterit oikealle puolelle J
Glitterit kun olivat valmiit, siihen vain rakennusgeeli päälle. Pienet viilaukset ja tahmanpoistot ja vielä parit timangit joka kynteen. Valitsin lilat pisaranmuotoiset timantit. Näistä siis tuli bling-bling-kynnet ja olen aikas tyytyväinen suoritukseeni.
Oikea käden kynnet

Vasemman käden kynnet
Tässä vielä parit uudet hankinnat MiMax:sta

     ·        pumppupullo (aivan mahtava kynsien puhd.aineelle!!)
·        microhelmiä (hopeiset)
·        tavallisen värisiä helmiä
·        5 kpl dotting tool:a
Samassa kuvassa myös Mikkelin kirpparilta:
·        6 rasiaa rikottuja ja värjättyjä simpukankuoria

Ei muuta kuin ihanaa lauantaita ja laittakaahan kynttilöitä palamaan niiden muistoksi jotka ovat täältä ikuisuuteen poistuneet...


Ei kommentteja: