tiistai 8. marraskuuta 2011

The Broken Electronic Nail File

Rikki se on; ei pukahda ei inahtele, ei hurise…siis sähköinen kynsiviilani. Hyvin palveli, mutta lyhyen aikaa. Taisin keretä tehdä sillä 3 kynsihuoltoa itselleni sormiin ja yhden varpaisiin.
Onneksi oli takuuta puoli vuotta ja kun kuitti oli tallella, saan palauttaa rikkinäisen viilan takaisin myyjälle. Myyjällä ei kuitenkaan ollut enää –ainakaan samaa – kynsiviilaa myynnissä, mutta heillä onkin parempi, oikein studioversio myynnissä! Laitan lisää väliin rahaa ja ostan sellaisen sieltä. Sillä onkin varmaan mukava viilailla kynsiä, näyttää niin ammattimaiselta J
Tällainen viila minulle tulee huomenna keskiviikkona:

Olen tarkoin lukenut kaikki ammattilaisten ohjeita viilaamisesta ja mihin sähköviilaa ei saa missään nimessä käyttää, esim. ei luonnolliseen kynteen. Tuolla vanhalla viilallani olenkin vain poistanut geelejä, mutta en edes loppuun saakka, vaan ainoastaan ohentanut ja sitten loput poistanut tavallisella viilalla.
Olin tämän kynsi-innostuksen tartuttanut myöskin tyttäreeni, sillä parin päivän ajan hän on koko ajan kysellyt että milloin äiti voimme tehdä sinulle varpaisiin uudet geelit J Nyt kun uusi viila kotiutuu meille, ei ole mitään syytä sitäkään enää siirtää kauemmaksi.
Torstaina pääsenkin oikein tekemisen meininkiin ja teen työtoverilleni hilebile- kynnet juhlia varten. Innolla odotan tuota…ja eiköhän kuviakin tule sitten myös tänne blogiini J
Ai kauheeta, nyt on kauhea hinku saada Konad:n leimavälineitä…niillä näyttäisi saavan vaikka mitä ihanaa kuvioita….toisiko joulupukki vaikka niitä mulle?
Esim. tällaiset olisivat aika kivoja:


Millaisilla lakoilla muuten noita koristeluja voipi tehdä? Tarvitseeko siihen olla ihan omat lakat?
Nähdään pian!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mulla kesti kans se samainen kynsiviila tasan kolmen kynsihuollon verran ja sitte hajos. Kiinnostais tietää että miten tuo kalliimpi viila on toiminu?

Red Angel kirjoitti...

Tämä kalliimpi, Sinan sähköviila Mimax:sta on toiminut täysin moitteettomasti! Siis aivan upea laite, sillä siinä voi säätää todella helposti ja eikä lähde hannaamaan edes paksumpien geelienkään kanssa! Suosittelen!