keskiviikko 16. marraskuuta 2011

More UV Nail Gels...

Nälkä kasvaa syödessä, niin myös kynsihommia shoppaillessa. Toki seuraavat ostokset olivat ihan must, sillä valkoinen French Geeli oli täysin loppu (rippeitä pyyhin jo varpaiden geelauksen yhteydessä) ja tuo Millenium geeli, noh ei ehkä ihan pakko mutta haluan sitä kokeilla seuraaviin kynsiin kun sitä on niin kovasti joka paikassa kehuttu.
Nämä siis tulivat tänään Cesar Secrets:ltä



Kaiken tietysti kruunaa sealing geeli, ja päätin sen vielä hankkia jotta voin todeta myös sen tehon. Sitä tarvitsenkin ensi viikolla kun huollan työtoverini kynnet, jospa saamme sillä ilmaantuneet kynnenreunat taltutettua.
Nyt vielä vaan puuttuu niitä kynsiä, ei kellään olisi omia sormia tai tuttavien sormia jotka kaipaisivat geelejä päälle? Myös varpaankynsiä hakusessa…Laitan niitä pienellä palkkiolla käytetyistä materiaaleista ja ajasta J Viikonloppuna voisi ainakin yhdet kynnet tehdä. Laitahan viestiä tuohon minun sähköpostiini myangelnails@luukku.com
Varpaankynnet…ah, odotan niin tuota ensi vuonna tulevaa lomaa, lämmintä sellaista. Tässä parit hauskat varpaankynnet netistä löydettynä:


Ei kommentteja: