torstai 17. marraskuuta 2011

Pearls and Diamonds...

Enhän mä voinut pitää tuota uutta geelipurkkia suljettuna vaan tänään sen korkkasin! Kyseessä siis Cesar Secrets:n Millenium geeli. Kun aukaisin purkin sinettikannen, taisin minulta tulla sana ”ohhoh”. Sen verran oli sinertävän värinen (vaikka tämä kyllä luki tuossa tuotekuvauksessa) että vähän säikähdin.

Pelko oli turhaa, sillä kun tein kaksi testikynttä ja käytin vain tuota rakennusgeelinä, tulos oli aivan mahtava. Jäykkää kuin purukumi mutta aivan upea työstää ja levittää. Totuttelua vaatii tuon huoltogeelin jälkeen mutta uskon että meistä tulee oikein hyvät ystävät!
Tein kaksi testikynttä: punaisen ja beigen;


Rakensin kynnen muotin avulla Millenium geelillä. Sitten punaista glitterjauhetta sekoittaen huoltogeeliin. Vedin sillä pohjageelin päälle vinon ranskalaisen ja päälle taas kerros rakennusgeeliä.  Koristeeksi punaiset timantit ja supergloss kirkastamaan koko hela hoito, voilá tässä joulukynnet:


Beigen kynnen rakensin myös Millenium geelillä, siihen laitoin Vylet Nails:n beigeä sand-väristä geeliä . Vielä kerros rakennusgeeliä päälle, kolme helmeä ja supergloss. Helmet kiinnittyivät hyvin tuohon ja uskon että siinä tulee olemaan mun seuraavat kynnet…pienellä variaatiolla!

Tässäpä harjoittelut tällä kertaa, nyt on laitettava nuo lapsukaiset nukkumaan.
See you later!

Ei kommentteja: