torstai 27. lokakuuta 2011

Testing, testing

Tänään päätin vähän kokeilla kahta eri uutta geeliä; molemmat ovat nded:n värigeelejä. Toinen on kultaglitter-geeli ja toinen metallilila.

Otin harjoitussormet kehiin ja aloitin homman. Samalla päätin, että harjoittelen taas kynnen pituuden rakentamista tarran avulla. Näköjään harjoitus on tuottanut tulosta, sillä sain aika vaivatta molempiin harjoituskynsiin pituuden lisättyä mukavasti!
Tässä kultainen glittergeelikynsi. Tuo kultaglitter näköjään vaatii aivan kirkkaan geelin sekä voisi olla hyvä pohjalle laittaa myös jotain nudenväristä geeliä. Tähän en laittanut mitään ihmeempää pohjalle, tietty normipohjageelin, ja sitten kaksi kerrosta tuota glittergeeliä että olisi vähän peittävämpää.

Geelit: Nded kultainen glittergeeli & Nded Milky Pink Builder Geeli

Tässä sitten tuo lilageelikynsi. Luulin, että se olisi kans peittävämpää, sillä purkissa aika intensiivinen väri. Tähänkin laitoin pohjageelin jälkeen kaksi kerrosta tuota lilaa geeliä, sitten rakennusgeeliä. Leikin ensin glitterin kanssa tuon lilan seuraksi mutta jostain syystä se lila glitterhile säihkyi siinä kynnessä liian vihertävään suuntaan että otin sen pois ja laitoin vain kaksi hopeatähteä koristeeksi. Yritin tuon geelin tehdä ns. marmorointina että siihen tulisi hieman enemmän elävää pintaa.
Geelit: Nded- lila värigeeli & Nded Clear Pink Builder Geeli

Viikonloppuna olisi ajatus tehdä omat varpaankynnet uusiksi ja laittaa niihin jotain ihan uutta väriä; katsotaan nyt miten aikataulu antaa periksi. Nyt ovat omat sormenkynnet jo 3vk vanhat joten viimeistään viikon päästä olisi nekin uusittava kokonaan.
Nyt lepäilemään ja keräämään unessa uusia ideoita!      



Ei kommentteja: