sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Better than ever...

Lauantaina päätin tehdä itselleni kynsihuollon sormenkynsiini. Eihän ne toki olleet vielä kuin 3vk vanhat mutta kun tässä vielä opiskelen, niin ajattelin että nyt olisi hyvä tehdä huolto, sillä viimeksi taisin laittaa vähän liian paljon tuota geeliä tuonne kynsien tyveen, sillä siihen alkoi tulla ns. hyppyri ja kasvuraja tuntui tosi inhottavalta.

Lauantai-aamupäivä tuntui sopivalta ajalta, kun perhe oli poissa niin sain näpertää kynsiäni ihan rauhassa, kenenkään häiritsemättä. Viilasin kynnet ensi sähköviilalla ja viimeistelin ne sitten vielä tavallisella viilalla. Nyt käytin tuota hengityssuojainta ja se tuli todella tarpeeseen kun valkoista jauhetta leijaili joka puolella.

Päätin panostaa tuohon viilaukseen ja tein pohjatyön kunnolla. Ajan kulusta ei ole mitään havaintoa mutta kyllä sitä kului J Tein vaaleat, hillityn manikyyrin, eli kärkeen vaaleanhelmiäistä ranskalaisen tyylisesti ja siihen rajalle hileellä ja kirkkaalla geelillä pienen hileglitterviivat. Nimettömiin tuli sitten pienet kukkkatarrat. Nyt voin sanoa, että olen tyytyväinen tulokseen, eikä kynsistä tulleet liian paksut vaan juuri sopivat! Tässä tulos:

tässä vielä mitkä minulla oli tätä ennen:

Ei kommentteja: