sunnuntai 10. helmikuuta 2013

You are the Dancing Queen....

Tanssiaiset....oispa joskus ihana päästä oikein pukeutumaan tanssiaispukuun, laitattaa hiukset, meikit ja tietty kynnet tanssikuntoon:)

Tänään sain kunnian tehdä vanhojentanssia varten neitokaiselle kynnet. Puvusta näin kuvan ja aikalailla heti tiesimme millaiset kynnet tulisi tehdä. Toki mietimme kahden värin välillä että kumpaako laitetaan ja päädyimme sitten uuteen Universal Nails:n valkoinen tähti glitter-geeliin.

Mutta aloitetaan siis ensin kertomalla siitä, että kynnet olivat ihan luonnontilassa. Kynnen vapaata kärkeä oli sen verran kaikissa, paitsi yhdessä, että pystyin rakentaaman pituudet muotilla ja geelillä. Yksi kynsi pidennettiin siis stilettotipillä.

Pituutta sai olla ihan kivasti ja teräväkärkiset oli haussa. Pituuden rakentamisen jälkeen laitoin valkoisen glittergeelin kärkeen. Rakennegeelin ja viilauksen jälkeen laitoimme koristeeksi nimettömiin ja peukaloihin turkoosit tähdet ja niistä lähti muutamat timantit kynnen alkuun ja yksi timantti kohti kärkeä.

Mielestäni on aina varmempi tehdä kynnet eri väriseksi kuin juuri esim. puvun väriseksi, ettei vaan värit riitele keskenään. Kynsistä tuli ihanan sirot ja tyylikkäät!









Ei kommentteja: