sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Lipstick Nails

Kynsiblogin kirjoittajana minusta tuntuu, että olen velkaa sen verran teille ihanille lukijoilleni, että yritän keksiä edes välillä jotain uudenlaista koskien kynsiä. 

No, tämän takia, ladies and gentlemans, may show you the first time in My Angels Nails blog: The Lipstick Nails !

Pulinat sikseen, näin ihanat kynnet jossain nettisivuilla ja päätin vetäistä itsellenkin nämä "huulipuna"-kynnet. Nimi tulee varmastikin siitä, että kynnen muoto on sivusta katsottuna ihan uuden huulipunan muotoinen. 

Minulla oli kynnet sen verran mukavan pituiset että viilaus tähän muotoon onnistui ilman mitään pidennyksiä. Väriksi valitsin tällä kertaa Bordeaux:n Mereneid:n värigeeleistä. Koristeeksi laitoin hopealla ohuella tarranauhalla vinottain kaksi viivaa ja väliin timantteja. Nyt taas muistan, että tuo tarranauha ei ole mikään helppo nakki...hermot olivat mennä muutaman kerran kun tarra ei tahtonut pysyä ja yritin saada nauhan pysymään topgeelillä. 

 


 Muoto on vielä vähän hakusessa mutta eiköhän seuraavissa kynsissä muoto ole jo vähän parempi :) Nämä tuntuvat jo nyt niin mukavilta että lupaan pitää tätä muotoa jatkossakin...ainakin toistaiseksi. Näissä kynsissä oli myös vähän kiire kun oli kaikennäköistä toimintaa ja kynnet pitivät olla kunnossa. Tuossa alla vielä oikea huulipuna, merkiltään MAC, mun suosikkimerkki-sarjaa!


 

Ei kommentteja: