lauantai 23. helmikuuta 2013

The Black Bow Nails

Aamu alkoi kynsientehtailulla. Vuorossa oli toisen pikkusiskoni kynnet. Hänelle aikaisemmin olin tehnyt noilla isoilla oransseilla mylar-paloilla koristelut mantelinmuotoisiin kynsiin. Nämä olivat kuulemma saaneet kehuja, ja sehän minun mieltäni lämmitti :)

Nyt sisko halusi samaa valkoista glitterigeeliä kuin mitä olin aikaisemmin laittanut vanhojentanssikynsiin. Viilauksen ja pohjustuksen jälkeen rakensin pikkurilliin pituuden kun siitä oli napsahtanut geelit poikki. Pituutta otettiin pois reilusti muista kynsistä.

Glittergeeli laitettiin liukuvasti jolloin kasvu ei näy siinä kynnen vapaan alueen reunalla niin selvästi. Koristelua mietittiin paljon ja hartaasti. Sitten siskollani välähti: hän haluaa mustat rusetit peukaloihin ja nimettömiin. Juu, ainahan voi haluta :) Yritettiin niitä rusetteja 3d-geelillä ja akryyliväreillä ja erilaisilla siveltimillä...ei onnistu, ei. Loppujen lopuksi rusetit väännettiin yhteistuumin ja yhteisvoimin 3d-geelillä, dotteria käyttäen. Rusettien keskelle laitettiin pienet fuksinpunaiset timskut.

Tässä rusettikynnet:






Ei kommentteja: