keskiviikko 27. helmikuuta 2013

One Day, One Nail

Tällä otsikon metodilla lähden nyt tekemään itselleni uudet kynnet. Jostain syystä näin kahden lapsen äidiltä meinaa aika loppua kesken päivistä ja joutuu tekemisiä sumplimaan oikein kunnolla:) Ja kynsien laittamistahan mä en lopeta, se ei tule kuuloonkaan :) Jostain muusta nipistän aikaa pois, eikä se tule olemaan helppoa sillä juuri viime viikolla poikamme siirtyi kiekkokoulusta lätkäjoukkueeseen, eli ainakin +1 treenipäivä lisää edellisen kahden päivän lisäksi. Treenien lisäksi tietysti turnaukset ja pelit, huoh!

Tässä mun rakas poikani, omissa moken tamineissa jokunen päivä sitten:




Ja tässä taas kynsi joka toivottavasti saa seuraa pian samanlaisista kynsistä...jossain vaiheessa :) Muoto vaihtuu siis lipstick:stä manteli / ministilettoon. Kahdella eri glittergeelillä varustettuna, on muuten aika ihana yhdistelmä! Pituuden tein kokonaan uusiksi, sillä oman kynnen jouduin viilaamaan lyhyeksi. Tämä johtuu siitä, että tuo etusormen kynsi alkaa ns. roikkua toisesta reunasta kun se kasvaa pidemmäksi. Tätä ei sitten korjatakaan geelillä vaan joudun viilaamaan kynnen taas lyhemmäksi ja rakentamaan siihen muotilla uuden kynnen. Nyt se on taas tasainen, kunnes kynsi on kasvanut taas sen 5mm...




Huomenna torstaina onkin erään neitokaisen kynsihuolto, katsotaan mitä hänelle tällä kertaa keksimme...

Piru...taas napsahti halki geelit oikean käden etusormesta, jäi päiväkodin portin sulkijan väliin :(

Huomiseen siis!

5 kommenttia:

Katariina kirjoitti...

Oi ihanan näköinen kynsi! :) tässä tuo stilettomuotokin näyttää hyvältä. Miten muuten teet geelikynsiin kynnenjatkeet? Itse liimailen tippejä eikä ole tullut vastaan liimaa joka pysyisi hyvin :s

Red Angel kirjoitti...

Hei Katariina, kiitos :) Toivottavasti saan kaikki kynnet onnistumaan yhtä hyvin! Teen jatkeet geelimuotilla, eli niillä tarroilla. Sitten rakennan tarran pinnalle kynnen siihen muotoon ja pituuteen mitä olin ajatellut. Tippejä käytän vain siinä tilanteessa jos kynsi tosi lyhyt ettei muotti saa siitä tukea.

Katariina kirjoitti...

Ahaa.. Millä aineella se kynsi sitten rakennetaan ja onko pysyvyys hyvä? :)

Red Angel kirjoitti...

Moi
Pituus rakennetaan rakennegeelillä, itse käytän joko mereneid:n tai Viis.ee:n rakennegeeliä. Kun muoto on hyvä tarraa vasten, kynsi uuniin. Jos on rakentanut pituuden huolellisesti niin kyllä se pysyy hyvin ;)

Katariina kirjoitti...

Okei! Kiitos tiedosta :)