keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Promed 2020 has arrived!!

Tää homma taitaa lähtee käsistä, tai siis onhan se lähtenyt jo ajat sitten, mutta tuo lause on vaan niin totta :) Eli tarkoitan tällä sitä, että kun jotain löytää tuolta netistä, sellaista mikä liittyy kynsiin, niin jostain syystä tarve juuri tuolle härvelille syntyy heti. Osa tarpeista on siis tietysti tarpeellisia, mutta osa...öhöm...ei niin tarpeellisia :)

Mutta tämä seuraava ostos oli tarpeellinen, sillä käytössäni ollut sähköviila toimii kyllä edelleen, mutta teen sen verran kuitenkin jo noita kynsiä teen, että tarvitsin hieman tehokkaamman viilan. Nyt oli vähän niin kuin tärppi tuolla Mereneid:n nettikaupassa ja päätin tuohon viilaan satsata. Kirpaisi muutaman kerran maksaa tuo kone, mutta eiköhän se "maksa" itsensä takaisin ainakin ajankäytöllä, sillä näin kahden lapsen äitinä myös aika on rahaa.

Lisäksi ostoskoriin tarttui mukaan rakennegeeliä (pink builder gel; tämä geeli on kyllä mun suosikki rakennegeelinä, tasoittuu hyvin mutta ei valahda reunoille), 5 x 150grit kynsiviilaa, musta 3d-geeli sekä noita kynsiöljyjä, sillä niitä kysellään jatkuvasti.

Nyt on siis myynnissä Mimax:lta ostettu viila, toimii hyvin ja siihen tulee teräpaketti mukaan. Käytetty noin vuoden ajan. Laitahan viestiä, jos olet kiinnostunut!

Tässä kuva tulleesta paketista:



2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!

Ite etin tällä hetkellä uutta viilaa ja Promedin kaksi mallia kiinnostaa, oletko ollut tyytyväinen tähän?

Red Angel kirjoitti...

Hei

Olen ollut erittäin tyytyväinen tähän viilaan, ei mitään valittamista :)