lauantai 24. marraskuuta 2012

I found my call....

Onko teillä joskus sellaista tunnetta kun teette tai löydätte jotain, että tämä se on, ei epäilystäkään? Mulla on ollut tänään sellainen päivä että melkein kaikki on ollut juuri sitä, sitä oikeaa ja kaunista :)




Aloitetaan ostoksesta joka saapui eilen postiin ja kävin sen hakemassa kotiin; Universal Nails:n glittergeeli: Prosecco. Eivät turhaan mainosta, että tämä värigeeli täytyy kokeilla ja testata! So true! Tässä se on, Prosecco-peukalo koristeltuna 3d-kukkasella ja muutamalla microhelmellä...


Entä muut onnistumisen ilot? No jatketaan vielä kynsiteemalla. Ystäväni tuli kynsihuoltoon ja toinen aaahhh elämyshuuto tuli kun hän valitsi Mosaic:n geelit joilla teimme hänelle utuisen ranskalaisen. Näissä laitoimme pohjalle ensin Mosaic:n Elastic:a, kärki glare-geelillä ja rakenne milky pink-geelillä joka ihanasti pehmentää valkoisen.

Koristeeksi laitoimme fuksinpunaiset paljettikoristeet rusetin tyylisesti nimettömiin ja peukaloihin.






Sitten, pienet löytämisen ilot jatkuvat:) Löysin ihania tavaroita kotiin; pehmeän koristepeiton ja enkelipöytäliinan. Lisäksi shoppailin itselleni kengät, kolme (hupsis) paitaa, yhden topin ja hameen sekä luomivärin ja suihkugeelin. Tässä tämän päivän törsäilyn saldoa...mutta mitään en kadu ja fiilis on hyvä!




Ihanaa lauantai-iltaa kaikille, mä lähdenkin tästä neulomaan :)

Ei kommentteja: