perjantai 23. marraskuuta 2012

One night for myself only...

Kynttilöitä, punaviiniä ja eritoten HILJAISUUS, ihanaa!

Tänään illalla saan olla rauhassa yksin kotona perheeni ollessa poissa kotoa. Aion pyhittää sen tekemällä itselleni varpaankynsihuollon, sillä geelilakka raukka on ollut varpaissani jo 8 viikkoa! Nyt vaihtuu ainakin väri, koristelusta ei vielä tietoa.....

2h myöhemmin:

Viinipullo aukaistu ja täytyy sanoa, että tämä viini on mahtavaa! Viini on Australiasta; Yalumba the Scribbler. Saapi Alkosta, vuosikerta siellä vielä 2009. Mä ennakkomaistelen jo vuosikertaa 2010.


Täytyy myöntää, että mun hermot eivät kestä kynsien liotusta, ei missään muodossa...Nytkin kun piti nämä vanhat geelilakkaukset liottaa, niin jaksoin aina vähän aikaa sen tupon olla siinä kynnessä kun jo kävin sitä sorkkimassa kynsinauhatyöntimellä. Loput geelilakat pistin pois kynneltä suoraan viilalla.

Tein sitten oikein punaiset kynnet, geelilakka on ensi ostokseni tämän tuotesarjan osalta: Sinan geelilakka, puolukanpunainen, hieman metalliin vivahtava.

Tähän väriin olisi hienosti sopinut lumihiutalekoristelut, mutta minä lahopäänä en sellaista muistanut ostaa ja geelillä / lakalla en jaksanut sitä edes aloittaa taiteilemaan. Täten kukkatarrat saivat taas toimia koristeena ja muutamat pikkutimantit siihen ympärille.




Nyt nauttimaan vielä yksi lasillinen Scribbler:ä ja sitten nukkumaan!

Ei kommentteja: