tiistai 20. marraskuuta 2012

My own nails....

Miten voi olla näin vaikeaa tehdä itselleen kynsiä....? En tarkoita tällä kertaa itse tekemistä vaan tuota värin valintaa ja koristelujen valintaa...;) Mä olin päättänyt että nyt mulle tulee fuksinpunaiset kynnet. Oikein ostin sitä varten Mosaic:n fuksinpunaisen gel paint- värigeelin.

Aloin raastamaan kynsiä sähköviilalla, tein loppuviilaukset ja levitin pohjalle 1 vaihegeelin, tällä kertaa Mosaic:n elastic:a. Sen jälkeen otin käteen fuksinpunaiset geelipurkin. Levitin sitä kynnen kärkeen....ja pyyhkäisin sen pois cleanser:llä. Miksi, en tiedä :) Nappasin sitten tylsääkin tylsemmän valkoisen geelin ja aloin työstämään sillä kärkiä. Päälle yksi ohut kerros Universal Nails:n maitomaista geeliä hieman pehmentämään tuota valkoista ja sitten vielä kirkasta paksua rakennegeeliä rakennetta antamaan.

Koristeluksi valitsin salmiakin muotoiset kohoavat fuksinpunaiset paljetit sekä pienet kirkkaat timskut. Eli siis punaista sentäs jossain...

Tällaiset niistä sitten tuli:




Ja sitten, nää mun varpaankynnet. Laitoin n.7viikkoa sitten näihin pelkät geelilakat. Ajattelin testata siis tuon geelilakan pitävyyttä. On hyvin kestänyt, sillä ainoastaan yhdessä varpaassa (pottuvarpaassa) on lohkeamat tuossa kärjessä. Kaikissa muissa vain kasvuraja.

Tässä nyt mietin kovasti, mikä olisi seuraava geelilakan väri, minkä varpaisiin laittaisin...oisko se glitterlila vai fuksinpunainen. Se selvinnee teille viikonloppuna jolloin voisin niihin huollon tehdä :) Nyt tuo lohkeama näyttää tältä:(hieman kuivuneet varpaat...älkää niistä välittäkö)

Ei kommentteja: