perjantai 1. kesäkuuta 2012

Silver Glitter toe nails and Mint Green finger nails


Parit kynnet onkin tullut tehtyä tällä viikolla…tai siis ainakin kolmet, ehkä jopa neljät jos jaksan vielä itselleni huollon tehdä sormiin J

Mutta pidemmittä puheitta; tässä ensin varpaankynnet, joihin tuli Violet Nails:n pinkkiä rakennegeeliä, ranskalaisen rajalle hopeaa glittergeeliä ja ennen viimeistelygeeliä tarrakukat isoihin varpaisiin. Kauniit ja luonnollisen oloiset kynnet!




Sitten, tässä toiset, tekemäni kynnet. Pituus rakennettiin muoteilla ja geelillä. Ajattelin jo, että mun muotit ovat aikansa eläneet kun muutamassa kynnessä kävi niin onnettomasti, että jatke lähti muotin irroittamisen yhteydessä, vaikka kovetusaika olikin ihan tarpeeksi pitkä. Mutta jälkeenpäin uskon, että se oli tuo alusgeeli joka tarraa niin pirun kovasti tuohon muottiin; lukeehan jo alusgeelin tuotekuvauksessa sana ”liisterinomaisesti”…Noh, mutta pituus saatiin  8 kynteen ja kahteen jouduin laittamaan tipit kun pituus omassa kynnessä ei riittänyt pituuden rakentamiseen muotin avulla.
 
Kynsien omistaja halusi mintun vihreät- ja glitterkynnet. Annoin hänen valita minulla olevista vihreistä glittereistä ja sitten sekoitin sen valkoisen glitterjauheen kanssa,  jolloin väristä tuli aivan mahtava! Sekoitin glitterjauheen vielä alusgeelin kanssa pikkupurkkiin ja tein kynsiin vinot ranskaiset.

Kaikkiin kynsiin vielä koristeeksi timantit siihen rajalle, sillä itse glitterin päällä nuo timantit eivät päässeet oikeuksiinsa ja vähän niin kuin upposivat sinne vihreän joukkoon.






Tein lisäksi yhden testikynnen valkoisella ranskalaisella ja siihen laitoin vaaleanpunaisia timangeja ja alimmaisen timangin reunustin microhelmillä….tuli ihan korun näköinen, vai mitä sanotte?



Ei kommentteja: