lauantai 9. kesäkuuta 2012

The Gel Polish - bright pink -

Aamusella sain ”potilaakseni” kollegani joka halusi ehdottomasti kokeilla heti uusia geelilakkojani,  joista viime viikolla teille kirjoitin. Hän halusi tuota vadelman väristä, joka on todella raikas ja kesäinen väri.

Tein hänelle ensin peukaloihin alus- ja rakennegeelillä kunnon pohjan kun ne ovat uurteiset, jotta tuo geelilakka näyttäisi hyvältä. Karhensin ne ja buffasin ne tasaiseksi tuon jälkeen.

Sen jälkeen ensin kynsiin pohjustukset Cesarin bonderilla ja primerilla ja hetken kuivuttuaan laitoin tuota alusgeelilakkaa. Sen jälkeen värigeelilakka aina vaihtelevasti sormiin kovettaen välillä uunissa, ettei leviä kynsinauhoille. Sitten päällisgeelilakka. Laitoimme vain yhden kerroksen tuota värillistä geelilakkaa sillä siinä oli jo niin mahtava väri ettei tarvinnut enempää laittaa. Päällisgeelilakkaa laitoinkin sitten kaksi eri kerrosta jotta se varmasti pysyisi.

Sitten vain kevyt pyyhkäisy kynsiin, ja öljyt kynsinauhoihin ja kesäkynnet olivat valmiit! Kun rusketuskin oli kohdillaan niin kyllä noita kelpaa näyttää J Vielä kun pysyisivät kunnolla eivätkä lähtisi irti…tällä henkilöllä kun ei meinaa nuo geelit pysyä kunnolla…katsotaan ja toivotaan.

Tässä teillekin ihailtavaksi nämä kynnet, eli geelilakkauksella tehty:




Tässä sitten ostokset Mereneid:ltä jotka saapuivat minulle nopeasti Tallinnasta. Ostin 30ml rakennegeeliä sekä alusgeeli eli kwik soak geeliä 15ml kun sitä minulla ennestään jo oli mutta tuo oli pienessä tarjouksessa niin pitihän se käyttää hyväkseen. Tilasin myös kaksi uutta geelisivellintä, kun sain huolimattomuuttani tuhottua kaksi sivellintä tuossa pari viikkoa sitten.




Ei kommentteja: