sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Like the Turquoise Ocean

Kyllähän mä sittenkin tein itselleni huollon, vaikka ensin ajattelin selvitä noilla 3viikon kynsillä. Hinku oli kuitenkin kova vaihtaa taas väriä, vaikka istuessani tuohon kynsistudiooni, ei minulla ollut tuon taivaallista näkyä siitä, mikä värimaailma tulisi olemaan. Siinä vanhoja geelejä hioessani muistin siskoni pienen vinkin jossa hän sanoi: ”laita jotain muuta kuin punaisen sävyjä…” Glitterjauheita tuijottaessani iskin silmäni silmäni muutamaan ei-punaiseen väriin ja aloin tekemään sekoitusta….
Otin turkoosin glitterjauheen, opal:n väristä tikkuhileitä sekä vaaleansinistä tikkuhilettä ja vielä valkoista hileglitteriä. Näitä kaikkia sekoittaessani keskenään lisäsin joukkoon alusgeeliä.
 
Vanhat geelit saatuani pois, oli pölyn puhdistaminen ja parin kynnen paikkaaminen edessä. Oikean käden etusormi oli saanut viikko sitten vähän osumaa, joten siihen vaihdoin tipin. Samoin nimetön oli hieman hatara ja siihen sitten laitoin muotilla pidennyksen. Alusgeelin jälkeen tuo turkoosi-hile seos vinolla ranskalaisella ja vähän vielä töpsytellen ja painellen tikkuhileitä. Rakennegeeli päälle ja koristeluiksi vielä hopeisia pieniä metallinpaloja ja nimettömiin sekä peukaloihin koristeelliset timangirivit. Viimeistelygeeli päälle ja siinä se sitten oli.
 
Olen tyytyväinen sekä väriin että koristeluihin. Tulisipa nyt vaan vielä tuo aurinko esiin niin pääsisi kynsien väri oikeuksiinsa J









Ensi viikolla varmaan vähän postausta uusista hankinnoista joista en vielä olekaan teille kertonut. Toiset niistä ovat jo saapuneet mutta osaa vielä odottelen. Samoin vielä yksi tilaus pitäisi tehdä, sillä huomasin nyt näitä kynsiä tehdessäni, että rakennegeeli riittää juuri ja juuri yksiin kynsiin…

Ei kommentteja: