torstai 7. kesäkuuta 2012

The Gel Polish


Niinhän se kävi, etten minäkään pystynyt olemaan hankkimatta noita geelilakkoja vaikka vannotin itselleni, etten niihin hurahda. Mutta, mutta, kun ne ovat niin iisit laittaa ja tulee mukavan näköiset kynnet. 

Niin kuin tuossa aiemmin olen jo postannut; ostin äitienpäivän kunniaksi puolukanpunaisen geelilakan ja siihen sitten aluslakan sekä päällislakan. Kun tuo uuni jo minulla on, niin vermeet ovat kasassa. Samoin olin jo aiemmin ostanut poistoaineen ja nyt sillekin tuli käyttöä.

Innostuin nyt sit noista geelilakoista ja ostin niitä kerralla 7 lisää…ehkä ei olisi tarvinnut hamstrata kerralla, mutta kun ne oli niin näpsäkästi siinä esillä.

Ostin siis seuraavat värit:

                                             (vasemmalta alkaen)


 Marjapuuronvärinen – glitter vihreä – baby pink – glitter lila – multicolor glitter – vadelma - valkoinen (ei kuvassa) ja viimeisenä se ensimmäisenä hankittu puolukanpunainen.

Ehkä vielä pari väriä voisi hankkia…en vaan tiedä kenen kynsiin näitä meinaan ängetä kun valikoimaa jo nyt on J Uhreja odotellessa ja yksi onkin jo lupautunut lauantaiksi tulemaan. Näillä geelilakoilla saa myös varpaankynnet uutta väriä ja ilmettä; kestäen paljon pidempään kuin tavallinen kynsilakka.


Nämä ostokset siis olivat e-bay:stä ja tulivat tosi nopeasti perille. Pari päivää sitten tilasin myös Mereneid:stä lisää geeliä; tällä kertaa ostin puolet isomman purkin tuota rakennegeeliä, eli jopa 30ml. Sitä kuitenkin näyttää kuluvan aika hyvin ja olen nyt jo yhden purkin 15ml kuluttanut ja tykännyt koostumuksesta ja väristä. Vielä kun heiltä saisi sellaisen maitomaisen värisen geelin, niin olisin superonnellinen.
Nyt taidan laittaa tietsikan kiinni ja valmistautua sohvan nurkkaan katsomaan jotain kivaa ohjelmaa kun molempien lapsieni hoito on tänään ulkoistettu muille!

Ei kommentteja: