sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Snow and sun

Liimaa siellä, liimaa täällä J Tällainen fiilis oli kun aloin liimailemaan tippejä siskolleni eilen! Minulla oli kunnia tehdä siskolleni hänen ensimmäiset geelikynnet. Osa hänen omista kynsistä oli sen verran mukavan pituiset että niihin olisi helposti pystynyt rakentamaan geelillä pituutta. Mutta osa kynsistä olivat niin lyhyet että niihin oli pakko laittaa tipit. Jos ja kun oli tarkoitus tehdä valkoisella ranskalaisella olevat kynnet, päätin viilata kaikki kynnet suunnilleen samanpituisiksi ja laittaa yhteneväisen näköisesti valkoiset rankalaistipit.

Vielä on tuon liiman kanssa vähän niin ja näin, sillä välillä sitä oli liikaa ja välillä liian vähän. Saatiinhan me lopulta liimattua kaikki tipit. Sen jälkeen olikin vuorossa viilaus…hhmmm….en ole aikaisemmin vielä tavannut henkilöä joka ei tykkää laisinkaan viilauksesta, nyt se sitten tuli vastaan ja se oli ihan oma sisko J
Jostain syystä viilaus oli hänelle sellaista että joutui irvistelemään ja sain kaikin voimin pitää kynttä siinä lähelläni kun hän veti sormea minusta poispäin J Noh, mutta tulihan ne viilattua lopulta. Pohjageelin päälle laitoin valkoiselle osalle valkoista glitteriä jossa se kauniisti nyt kimaltelee, kuin lumi auringonpaisteessa.


Rakennegeelin jälkeen laitoin uutukaisia Swarowski:n kristalleja nimettömiin ja peukaloihin, ja pienet timantit siihen viereen.


Kynsistä tuli yksinkertaisen tyylikkäät…me like. Kahden viikon päästä olisi sitten välihuolto näihin kynsiin, jotta voin vähän tarkastella hänen kynnenkasvun nopeutta ja muutenkin tuossa hänen ammatissaan saattavat nämä kynnet joutua kovallekin koetukselle.
 Ensi viikonlopulla olisi vuorossa omien sormenkynsien huolto, kolme viikkoa on sitten täynnä, mutta ideoita on niin paljoa etten malttaisi odottaa edes sinne…

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

minkäs tekee kun on herkkäkyntinen!!!!!!!!!!! :-P hehee, tartteis kyl taas vähä...korjausta :D