maanantai 12. maaliskuuta 2012

Bloggari-bongari!

Viime postauksesta onkin näköjään aikaa yli viikko. Hurjan kiirettä on pitänyt työsaralla enkä ole kerennyt paljoa kynsiin aikaa lahjoittamaan…toki en voi olla tunnustamatta, että toisten blogeja luen aina iltaisin, ja olenkin bongannut ihania uusia kynsiblogeja ja kynsisivuja netistä, ihan suomalaisia J Näistä olen kuin pesusieni imenyt kaikkia kivoja uusia juttuja mitä voisin itsekin kokeilla.


Tein sunnuntaina pari testikynttä jossa samalla yritin harjoitella tuon 4d-geelin käyttöä. Kyllä se vaan niin on, että tuo 4d-geeli on liian juoksevaa mun taitoihin…mutta tällaisia kuvioita mä sain aikaiseksi näihin testeihin.


Samalla tuossa testailin uutta Mimax:sta ostettua glitterhilettä, sitä vihreetä sekä jenkeistä ostettua oranssia epämääräisen muotoisia hilettä. Ensiksi kun kynnelle sitä laitoin, se näytti ihan punaiselta. Mutta kyllä se varmaan oranssia on, sillä kun tein siihen pinkillä geelillä kukantynkää niin sävyn huomaa paremmin.

Innolla odotan uutta tilaustani saapuvaksi Mereneid:stä.  Päätin nyt kokeilla Mereneid:n geelejä. Tilasin sieltä pohjageeliä ja rakennegeeliä. Samoin tilasin 3d geeliä jotta voin lisää harjoitella noita kuvioita. Tarvikkeita tilasin myös; ostoskoriin lisäsin 1000kpl nukkaamattomia puhdistuslappuja sekä varpaanvälit. Nämä varpaanvälit olivat niin suloiset, oikein dimangeilla koristetut. Näitä tullaan tarvitsemaan kovasti kevään ja kesän aikana, sillä varpaankynsien geelaus on kova sana nyt J

Näistä tuotteista sitten taas kuvaa kunhan ne saapuvat kotiini. Ensi viikonloppuna onkin kynsien laitto siskolleni. Eilen katselimme jo valmiiksi mitä laitamme ja miten…niistä tulee hienot!

Ai niin, tässä mun ns. kynsistudio. Tämä on meidän kodin kellarissa, varaston puolella. Tähän kuvaan ei mahtunut mun tarvikkeet, sillä ne ovat jostain syystä levittäytyneet hieman oletettua pidemmälle, mies ei tykkää :)


Ei kommentteja: