sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Glam Lila

Matkan aikana lämpimässä ja kosteassa ilmassa näköjään nuo kynnet kasvavat mukavasti. Olikin huollon aika ja eilen aamusella istahdin verstaaseen ja aloin viilaamaan vanhoja geelejä pois. Aika oli aamulla rajallinen joten tein vain yhden käden kynnet valmiiksi.

Nyt oli vuorossa lilan värigeelin kokeilu. En voi hirmu paljon suositella nded:stä ostettua metallililaa geeliä, sillä sitä joutuu laittamaan monta kerrosta ennen kuin väri tulee peittäväksi. Minut pelasti Mimax, sillä kun kävin perjantaina hakemassa tilaukseni heiltä, sain lahjaksi lilan glittergeelin. Tätä laitoin sitten geelin päälle, niin johan tuli sävyä ja bling-bling:ä!

Laitoin värigeelin kulmikkaaseen muotoon. Rakennegeelin päälle väkersin myöskin Mimax:sta ostetuilla microhelmillä v:n muotoisen rivin. Olin näköjään askartelutuulella, sillä tein myös nimettömiin ja peukaloihin 4d-geelillä rusetit, ekaa kertaa!
Kun illalla tein toisen käden kynsiä, huomasin, että microhelmi V:n alle kun laittaa vielä yhden helmen, siitä tulee kuin kaulanauha. Lisäsin sitten kaikkiin kynsiin sellaisen J

Tässä kuvia kynsistä eri kulmista:

Näissä kynsistä puuttuu vielä yksittäiset microhelmet


Tässä lähikuva tästä kuviosta ja myös 4d-geelirusetista.

rusetti tehty 4d-geelillä
Niin, himoitsin lisää värigeelejä, joten tein tilauksen Mimax:lle. Palvelu oli nopeaa ja vaivatonta, sillä 1 ½ vuorokauden kuluttua kävin lounastunnilla jo hakemassa tuotteet. 3d-geeliä haluaisin jostain hankkia sillä tuo 4d-geeli on liian juoksevaa mun taitoihin nähden...ennen kuin kynsi kerkiää uuniin, on kuvio jo valahtanut :(
Tilasin Mimax:lta siis hopeaharmaata metallinväristä geeliä, persikanväristä geeliä, mintunväristä glitteriä sekä hopeaa glitteriä. Vierastan hieman vielä vihreätä väriä kynsissäni ja muutenkin, mutta lupaan että sitä jossain määrin vielä löytyy kynsistäni tämän kevään aikana…aloitan  varovasti tuolla uudella  mintun- värisellä glitterillä.

Tässä ostetut tuotteet:
Nyt näkemisiin….

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oii noi on ihanat!Mäki haluun tommoset sit ku tuun käymää ;p ! - Hande ;>

Red Angel kirjoitti...

Jep, tehdään vaan :)