sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Me...Giving up?? No way, ever!

Sunnuntai-aamu onkin mukava aloittaa kynsihuollolla. Tein kollgegalleni huollon geelikynsiin. Vielä ei kuulemma ollut joulukynsien aika, joten teimme perusranskalaisen ja siihen sitten vain kukkatarrat koristamaan kynsiä. Tyylikästä, mutta kuitenkin simppeliä.  Jouduimme laittamaan tipit kolmeen kynteen, sillä ne eivät olleet kestäneet pikkujoulujuhlien tuoksinaa J  Tässä kynnet tältä aamulta:

Ja tässä vähän tarkennettu otos parista kynnestä:

Olen miettinyt pääni puhki, että miten voi olla mahdollista että jos itselleen ja muille tekee kynnet täysin samoin menetelmin ja geeleillä yms. niin omat pysyy mut juuri tämän aamuisen kollegani kynnet alkavat hajota jo parin viikon sisällä laitosta. Ostin jo tätä ilmaantumista estävää geeliä, no se auttoi reunoihin, mutta silti huoltoa tehdessä vanha geeli lähtee kuin keitetyn perunan kuori pois, sen voi tyyliin nostaa kynnen päältä pois.
Kunnes luin tässä edellisellä viikolla erään kynsifirman sivuja jossa oli osio: tärkeätä muistaa kynsiä tehdessä, kohta 6: kynsille ei saa päästää vettä huollon aikana vaan ainoa aine geelin lisäksi on tuo kynsienpuhdistusneste.
Sitten muistin, kollegani kävi naistenhuoneessa ja luonnollisesti pesi kädet, huollon puolessa välissä, joka huoltokerralla!! Olin ihan et eikä, miten minäkään en tätä älynnyt?! Mutta jos tuo geelien irtoaminen ennen aikojaan johtuu tuosta, niin nyt ei pitäisi irrota, sillä potilaani joutui istumaan jalat ristissä koko huollon ajan J Toivon todella että tuo kastuminen oli geelin irtoamisen syy, sillä muuten joudun tässä tapauksessa nostamaan kädet pystyyn….
Pieniä hankintoja tähän loppuun:
Mimax:lta valkoinen ja vaaleanpunainen 3d geeli (merkki: Vylet Nails), joilla voi esim. tehdä kauniin kukan kynnen päälle

2400 pientä kirkasta timanttia ebay:stä


15 erilaista Nail Art- sivellintä huuto.net:stä:

Seuraavaksi onkin varmaan omien kynsien huolto ja silloin on luvassa joulukynnet ja varmaan myös 3d geelin testituloksia!


Ei kommentteja: