sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Christmas Feelings...

Joulu on tulossa ja vaikka töissä ei ole joulufiilistä kauhean kiireen takia ainakaan vielä, halusin tehdä itselleni joulukynnet jo nyt, sillä tulevalla jouluviikolla siihen ei totellakaan ole aikaa.

Niin kuin uhosin vähän aikaa sitten, ei tässä kynsitehtaassa nähdä värittömiä kynsiä tämän vuoden puolella. Tuo uho piti kutinsa ja tein itselleni punaiset kynnet. Jotenkin tuo viime viikolla saapunut punainen hilegeeli ei näyttänytkään hyvältä kynnessäni, vaan voiton veti hileglitteri jonka sekoitin alusgeelin kanssa. Päätin siinä sitten lennossakin vaihtaa kynsien muotoa, eli nyt taasen mennään vähän terävämpään suuntaan.
Tässä parit itse otetut kuvat kynsistä, tyttärelläni oli niin paljon muuta tekemistä ettei kerennyt auttaa minua kuvaamisessa, ehkä sitten myöhemmin J

Yritin tehdä liukuvaa glitteriä mutta noissa kuvissa näyttää kyllä aika voimakkaalta tuo väri tuolla lopussakin. Nimettömiin tuli dimangirivit ja jokaiseen kynteen tuonne tyveen laitoin geeliä jossa pieniä nelilönmuotoisia hileitä, jotka oikeasti kimaltelevat kauniisti kynnessä, toisin kuin tuossa kuvassa...
Huomenna pääsenkin tekemään lahjakynnet kollegalleni. Ei ole vielä mitään tietoa millaiset niistä tulee, mutta kuvia ja kertomuksia luvassa niistä viimeistään viikon puolivälissä.
Joulumieltä kaikille, vaikka tuo vesisade ei sitä ainakaa omalta osaltaan nosta...

Ei kommentteja: