lauantai 10. syyskuuta 2011

Natural / Nude or Beige ?

Lauantai-iltana on mukava vain lösähtää sohvalle ja alkaa suunittelemaan kaikkea kivaa, tietysti kynsiin liittyen J
Aloitetaan ensin vähän päivitystä; rakas kummityttöni kävi kynsihuollossa minulla. Hänelle tein ekaa kertaa teippien avulla ne pidennykset ja nyt torstaina oli sitten kulunut tästä laitosta kaksi viikkoa ja neljä päivää. Hänellä oli visio, että haluaa harmaat kärjet ja lupasi tuoda kynsilakkansa että laitamme sitä sitten huollon jälkeen. Kynsilakka kuitenkin unohtui hänellä kotiin, eikä minulla ollut itselläni vastaavaa. Täten tein hänelle ihan vain perushuollon ja jätin kynnen naturelliksi, eli en edes kärkeä värittänyt. Näin hän voi kotona tehdä sitten tuolla kynsilakalla kärjet. Tässä kuva kynsistä huollon jälkeen:
Ensimmäinen huolto
Hehkuttelin tuossa viime viikolla, että tilasin Cesarshop:sta kunnon huoltogeelin sekä primereita ja super gloss:a. Ihmettelin tämän viikon puolivälissä kun pakettia ei alkanut kuulumaan. Laitoin yritykseen sähköpostia ja sieltä alettiin heti asiaa selvitellä. He lähettivät minulle heti uuden paketin seurantanumerolla ja tänään kävin sitten paketin hakemassa asiamiespostista. Alkuperäinen paketti on kuitenkin jonnekin kadonnut ja minua harmittaa yhtä paljon kuin myyjääkin, pirun posti!! Tässä vermeet mitkä sieltä ostin:
Cesarsshop:n laadukkaat tuotteet
Rakkaan siskoni alettua puhumaan kestolakoista päätin käydä tavarataivaassa niitä vähän katsastamassa…eli Ebay:ssä. Ostinkin heti tuolta Irlannista yhden sellaisen jolla saan varmasti aika mukavan näköisen kynsipedin johon on kiva tehdä erilaisia koristeluja, tässä tuote:

Tässä vielä yksi ostos tältä päivältä, Inglot:n nude kynsilakka, numero: 715  Onpas kivannäköinen kynnessä ja meinaan huomenna kun teen itselleni kynsihuollon käyttää tätä lakkaa viimeistelyssä J Siitä sitten kuvaa myöhemmin…



Ei kommentteja: