sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Cesar Secrets is working !

Pikainen postaus; uusien omien kynsien kuva ja kertomus lyhyesti mitä tein ja millä:

Ensin lila – glitteri piti saada pois. Täytyy sanoa, että ilman tuota sähköistä kynsiviilaa olisin vieläkin viilaamassa niitä vanhoja geelejä pois! Tämä siis oli aivan mahtava ostos, todella tarpeellinen, sillä päätinhän tehdä itselleni kynsihuollot tämän vuoden loppuun saakka, enkä aio käydä kynsistudiolla ollenkaan! Noh, geelit vihdoin ja viimein lähtivät ja pääsin tekemään uusilla aineilla: Cesar Secrets:n tuotteilla. Ensin Nail Prep 1:sta koko kynnelle ja sit Nail Primer 2:sta luonnolliselle kynnelle. Tämän jälkeen otin uuden, myös heiltä ostetun huoltogeelin. Wow, mitä tuotetta se on! Sain rauhassa levittää geelin ensin kynsinauhojen lähelle ja siitä kynnen kärkeä kohti, ja eikun uuniin 2 minuutiksi. Laitoin vain yhden kerroksen tätä ja se näytti riittävän ihan mainiosti. Sen jälkeen viilasin ja höyläsin taas ja tasoittelin pufferilla. Sitten vain super gloss:a päälle niin johan oli kiiltävät kynnet!

Tämä flunssa joka minulla on & silmätulehdus verottivat huoltoa sen verran etten ensi edes jaksanut miettiä koristeluja. Sitten myöhemmin laitoin peukaloihin tarrat ja nimettömiin kukkatarrat sekä timangit. Vähän aikaa niitä katselutuani eli noin 1h, lisäsin kaikkiin kärkiin vähän omatakeisesti valkoista glitteriä ja tässä tulos (anteeksi sumuinen kuva):
Tee-se-itse kynnet...flunssassa :)

Ai juu, päätin vähän harjoitella tuota kynnen rakentamista teipin avulla ja onneksi minulla on harjoitussormia jotka eivät valita tai mene karkuun :)  Laitoin pohjalle sitä Inglot:n kynsilakkaa ja ripottelin vielä kostean lakan päälle kultaista glitteriä. Tässä lopputulosa, voilá!

Ei kommentteja: