maanantai 19. syyskuuta 2011

Every road goes to Rome...

No johan on aikaa taas vierähtänyt viime postauksestani. Viime viikko oli niin kiireinen sairaslomani takia etten paljoa kerennyt kynsiä tehdä tai edes miettiä. Perjantaina sain vieraakseni työkollegoitani ja tein yhdelle heistä varpaankynsien geelauksen. Kirkaspinkki geeli pohjaksi ja valkoinen ranskalainen. Siihen ranskalaisen väliin lisäsin kultaista glitteriä hyvin maltillisesti. Mielestäni kynnet onnistuivat ihan ok, vaikkakin viiniä nautin siinä samalla ja täten viivat eivät olleet ehkä ihan niistä suorimmasta päästä J

kuva tulee näistä varpaankynsistä myöhemmin...

Sunnuntaina tein kollegalleni sormiin omien kynsien geelauksen. Tein perusranskalaiset, enkä laittanut yhtään lisää pituutta vaan mentiin sillä pituudella mitä hänellä oli. Parit timangit laitettiin nimettömiin. Mielestäni yksinkertaisen tyylikkäät, mä tykkään:

Nyt kun koneet ja aineet mulla on itselläni, niin en mitenkään malttaisi pitää omien kynsiä kovin pitkään vaan haluaisin vaihtaa niitä ihan vähän väliä. Olen huomannut, että nyt ovat kynsinauhat  jo hieman kärsineet ainaisesta viilaamisesta, sillä tietysti taas on muutosprosessi jo käynnissä ja sekä kynsien väri että muoto ovat vaihtumassa, vielä kolme kynttä odottaa muutosta, pikku hiljaa, pikku hiljaa…sillä eihän Roomaakaan rakennettu päivässä !
Voisin tähän laittaa vähän muutakin, mitkä ovat minun intohimojani, yksi niistä ovat hajuvedet. Tässä minun suosikit tällä hetkellä; eli vasemmalta lähtien:
Miss Dior Cherie, Beben tuoksu, Gucci Flora, Escada Especially, Jennifer Lopez- tuoksu, Burberry Sport, Versace Pour Femme, Lancome Magnifique sekä Chanel Chance.



Ei kommentteja: