tiistai 27. syyskuuta 2011

Ciao, Italy!

Ihana Rooma on nyt nähty pienen, pienen palan verran. Olin siellä mieheni kanssa viettämässä pitkää viikonloppua pe-su. Ihanat ilmat, aivan upeat kuuluisat nähtävyydet sekä ihanaa shoppailua ja ruokailua ystävien kera.

Vai mitä sanotte tästä rakennuksesta; saa arvata mikä se on nimeltään…

Tai entä tämä…?

Mutta sitten tärkeisiin asioihin, eli kynsiin. Olen tässä pääni puhki yrittänyt miettiä että miten ystävälleni tehtyjen sormenkynsien geelauksen (eli oman kynnen geelauksen)kanssa kävi niin, että oikeasta kädestä raksahti tuosta kärjestä geeliä pois. Olen soittanut Cesars Secrets:n ammattitaitoiselle myyjälle ja kysynyt häneltäkin neuvoa. Olen tehnyt kaiken oikein mutta ehkä tosiaan syy on siinä, että kynnet saattavat olla kärjistä niin hauraat ettei edes geeli pysty sitä suojelemaan. Tällöin ainut, millä sen saa kestämään on tuo muovitipin laittaminen ja siihen geelit päälle. Ehkä kokeilemme sitä jossain vaiheessa?
Omat kynnet tarvitsivat pienen preppauksen ennen Rooman matkaa ja päätin kokeilla värigeeliä kynnen kärkiin. Työ oli hidasta, sillä jouduin samalla lapsia kaitsemaan ja näin ollen tein kynnet 3 erässä, kolmena eri päivänä. Värigeeli, jota laitoin kärkiin oli persikan väristä ja aika paksua. Täten se oli aika helppo työstää dotterin avulla.  Koristeeksi laitoin vielä glitterkukat sekä hopeaa nauhaa. Kynsistä tuli tällaiset:

Vanha sanonta: ei kannata mennä merta edemmäksi kalaan, pitää kyllä välillä paikkansa. Löysin ihan sattumalta ihan melkein naapuristani, n. 1km päästä liikkeen josta voi tavallinen kuluttajakin ostaa kynsitarvikkeita. Kävin siellä heti maanantaina ja mukaani tarttui nämä kaksi juttua; hengityssuojaimia pölyjä vastaan sekä beigen värinen metallihohtoinen geeli...tuo kuva ei sano mitään mutta ehkä sitten joskus kynnet jotka olen sillä tehnyt :)

Ei kommentteja: