sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Turquoise Glitter Nails


Mä niin rakastan värejä kynsissä ja mikä olikaan ihanampaa kuin saada tehdä rakkaalle ystävälleni turkoosin väriset glitterkynnet. Tein hänelle viimeksi pinkin väriset glitterkynnet vinolla ranskalaisella ja koristeluna oli vielä hexagon-glittereitä. Samanlaista koristelu-ajattelulla lähdettiin tälläkin kertaa, mutta väri laitettiin vaihtoon.

Kesäksi sopiikin hyvin tuo turkoosiväri kun iho on ruskettunut ja glitterin säihky niissä on kyllä piste ii:n päälle!

Ensin viilasin siis sähköviilalla ja tavallisella viilalla vanhat koristelut ja geelit pois. Sen jälkeen pohjustusaineet ja pohjageeli. Glitterjauheen sekoitin alusgeelin kanssa massaksi jonka levitin kynnelle dotterilla. Sit siihen rakennegeeli, hexagon- glitterit sekä viimeistelygeeli. Nimettömiin ja peukaloihin laitoin vielä timantit tuon glitter-rivistön keskelle.

Tuli ihanat kynnet ja ystävänikin lupasi heti ulkoiluttaa kynsiä ostoksilla ja terassilla J





Seuraavaksi saankin tehdä hänelle hääkynnet hänen omiin häihinsä…vähänkö alkoi jo nyt jännittämään!


Ikkunoiden pesu on muuten syvältä; juuri kun olin saanut tehtyä itselleni uudet ihqut kynnet niin sain rikottua ikkunanpesun yhteydessä oikea käden keskisormen kynnen. Tämä katkesi niin pahasti keskeltä kynsipetiä että siihen ei pysty laittamaan edes tippiä. Täytyy vaan pitää siinä näin alussa laastaria ja sitten ehkä kahden viikon kuluttua uskallan tehdä siihen jotain korjaavia toimenpiteitä. Että osaa olla kynsitynkä nyt kipeä…auts!!

Ei kommentteja: