torstai 26. heinäkuuta 2012

Toe Nails with silver hexacon glitter


Varpaat…oi ihanaiset varpaat! Siskolleni tein geelikynsien huollon varpaisiin. Jos jotakin mietityttää, että miten varpaankynsien geelauksen huolto tapahtuu; tässäpä selitys kuinka minä sen teen:

Ensin tehdään siis desinfiointi (itse käytän suihketta). Sen jälkeen viila laulamaan, eli vanhat koristeet ja geelit pitää poistaa kynnestä. Itse käytän sähköviilaa jonka olen huomannut tosi tehokkaaksi ja aikaa säästäväksi vempeleeksi. Mikäli pohjustus tehty edellisellä kerralla hyvin, ei kaikkea geeliä tarvitse poistaa vaan siihen voi jäädä ohut pinta. Toki kasvuraja täytyy saada sileäksi ja näkymättömäksi. Viilauksen jälkeen pölyt pois ja pyyhkäisy puhdistusaineella sekä hellästi kynsinauhojen työntö taaksepäin.

Tämän jälkeen pohjustusaineet; itse käytän Cesarin tuotteita. Pohjustuksen jälkeen pohjageeli ja kovetus 2min. Ranskalainen kärki tehtiin valkoisella ja sen levittämiseen käytän melkeinpä aina dotteria jolla saa sen siihen hyvin ja vielä puhdistetulla siveltimellä tarkennan rajan. Teen valkoisen kärjen aina yhteen kynteen kerrallaan ja uuni paahtaa siinä vieressä, eli kun yhteen kynteen saatu tuo ranskalainen, kynsi heti uuniin kovettumaan siksi aikaa kunnes saan saman rajan tehtyä toisen jalan varpaaseen ja vaihto..jne. jne.

Kun valkoinen kärki valmis, tulee siihen sitten päälle rakennegeeli. Varpaissa ei tuota rakennegeeliä tarvitse niin muotoilla kuin tuossa sormissa, mutta tarkkana joutuu silti olemaan ettei mene kynsinauhojen päälle. Kovetuksen jälkeen taas hieman viilausta ja puffausta sekä puhdistusaineella pyyhkimistä.

Tämän jälkeen laitan siihen yleensä koristeet ja tällä kertaa siihen tuli hopean värisiä hexagon- glittereitä. Nämä koristeet kiinnitän niin, että laitan ohuen viivan viimeistelygeeliä tuohon rajalle, siihen heti hexagon- glitterit järjestykseen ja nopea kovetus uunissa. Tuon päälle sitten vielä ohut kerros viimeistelygeeliä ja kovetus 2min. Näihin kynsiin laitoin Cesar Secrets:n super gloss:a josta tulee upea kiilto kynsiin. Kovetuksen jälkeen pyyhkäisy ja kynsinauhojen öljyäminen; ja kesävarpaat saavat loistaa!



Ei kommentteja: